AKTUELNO

Priznao joj je da ga je ovo najviše iznerviralo od početka rijalitija.

Juče u toku dana su se Luna Đogani i Sloba Radanović posvađali zato što je Luna zamolila Anđela Rankovića da joj napravi čaj. Nakon toga je Sloba prestao da priča sa njom, a uveče su počeli ponovo da se svađaju.

Foto: Printscreen Youtube

On je rekao da tebe može da po*ebe kad god poželi, a ti se ližeš sa njim. Ti reaguješ na slatkorečivost,a ne možeš tako, jer ti taj neko želi zlo. Ja sam bio na ivici da ga išamaram bre, nisam se nijednom od početka rijalitija ovako iznervirao. Ovo nije kao da si se popi*ala po meni, ovo je gore od toga. On je uvredio ono što najviše volim- vikao je Sloba na Lunu.

Foto: Printscreen Youtube

Ona ga je nemo posmatrala, a tom prilikom je i priznala da je naivna i da ne zna uvek da oceni ljude kako treba. Sloba se tu nije zaustavio pa je nastavio da viče na nju jer je ubeđen da će se još gore stvari događati kada izađu iz rijalitja.

Foto: Printscreen Youtube

Ovde te branim od 10 ljudi, a napolju ću te braniti od sto hiljada ljudi. To su dušmani. Ne možeš više da pričaš sa njim. On je bre rekao da može da te poje*e uvek i nećeš mu se obraćati više- vikao je Sloba.

Foto: Printscreen Youtube

Njihova rasprava tada umirila, ali gnev koji Sloba oseća prema Anđelu nije nimalo splasnuo. Šta su još razgovarali možete pogledati u videu ispod teksta.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'