AKTUELNO

Morala je sve da im prizna.

Luna Đogani je odlučila da tokom sastanka konačno prizna ukućanima kako se oseća prethodnih dana. Ona već danima pati jer joj se njene rijaliti drugarice ne obraćaju i više vremena provode sa Kijom Kockar nego sa njom.

Foto: Printscreen Youtube

Ja sam hiljadu puta rekla da nemam ništa protiv Kije. Meni čak ona i prija baš. Problem je što se ja poslednjih dana osećam užasno usamljeno jer su sve te moje navodne drugarice prestale da mi se obraćaju. Fora je što kad je Kija ušla one su sve gledale u mene, nisu htele da joj se jave- iako ja to nisam tražila. Sada vidim kao bleje sa njom i meni ni "ćao" neće da kažu. Ne znam zašto to rade..- rekla je, izmeđi ostalog, Luna.

Foto: Printscreen Youtube

Nakon toga ona je priznala da pre svega misli na Matoru i Sanju, a tada je Matora odlučila da joj objasni o čemu se tačno radi.

Ja uvek sve govorim u lice i to znaš. Isto tako sam Kiji uvek govorila šta mislim o njoj, tako i tebi kažem. Ni ti nisi blejala sa mnom kada sam došla jer si imala svoje probleme. Tako ja sada imam sa Sanjom probleme, to što ne budem sa tobom nije zbog Kije nego zbog mojih problema. Ja ću se boriti za naše prijateljstvo uvek, veruj mi- poručila je Jovana Luni.

Foto: Printscreen Youtube

Luna, Matora i Sanja su se kasnije izdvojile u pabu gde su sve raščistile, a Sanji je bilo mnogo žao što nisu bile sa Lunom dok je bila u svađi sa Slobom. Ubrzo je palo pomirenje, a da li će Kija uticati ponovo na Lunine rasprave sa prijateljima ostaje da vidimo.

Pink.rs

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

'