AKTUELNO

On nije saglasan sa majčinom izjavom.

Sinoć su zadrugari proveli jednu od najsrećnijih, a istovremeno i najtužnijih trenutaka. Kako u "Zadruzi" vlada praznična euforija, produkcija je odlučila da ih iznenadi time što će im pustiti snimke na kojima im članovi porodice upućuju novogodišnje čestitke.

Foto: Printscreen Youtube

Usledila je i jedna lepa vest za Mikija Đuričića, starog rijaliti igrača koga su takođe ganule reči familije. Naime, Miki je saznao da se njegova porodica dobila dve prinove, a on je postao deda i stric.

Foto: Printscreen Youtube

Miki želim ti sve najlepše u 2018-oj, da budeš živ i zdrav da budeš prvi, da se manje nerviraš, da se manje svađaš i oženiš u ovoj godini. Postao si stric, dobili smo Dušicu, svi te puno pozdravljaju i imamo još jedno iznenađenje - poručila je Mikijeva sestra, a kasnije su mu otkrili da je Miki postao deda.

Pročitajte još: VIŠE NE MOŽE DA LAŽE: Sari pročitano PISMO koje je napisala Janjušu, a OVAKVA je bila njena REAKCIJA! (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube

Želim ti puno zdravlja, sve to može da se popravi kad izađeš, zato budi strpljiv i izdrži još malo. Želim ti da imate puno projekata, nastupa koje ste započeli, a u ljubavi da konačno nađeš samo ženu koja će ti odgovarati, a u ovom trenutku od svih devojaka te čekam samo ja - poručila mu je majka.

Nemanji Đerić Đeksonu se obratila majka, a potom i njegovi drugovi koji su mu pružili prave reči podrške. Jedna rečenica je Đeksonu zaparala uši, i to mu nikako nije bilo pravo, ali bez obzira na sve, bio je prezadovoljan što je mogao najdraže ljude da vidi pa makar i putem ekrana.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Pored njih svoje najmilije su videli i Milan Milošević i Anđela Lazić, a šta se sve dešavalo  u tom periodu pogledajte u narednom video-snimku.

Autor: Pink.rs

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'