AKTUELNO

Kako Veliki šef svakodnevno ima zanimljive zadatke za zadrugare, tako je i ovoga puta igrom istine podstakao mnoge ukućane da iznova otkrivaju velike tajne.

Kako se u najpopularnijem rijaliti programu ,,Zadruga" takmičari trude da sebe predstave u najboljem svetlu i onako kako bi želeli da ih vidi širi auditorijum, Veliki šef svojim kreativnim idejama ipak često podstakne ukućane da jedni o drugima razotkriju najveće tajne i nedoumice.

Naime, kako su svi takmičari za igru istine pripremili i te kako zanimljiva pitanja koja mnogo toga otkrivaju o njima, tako je i Maca Diskrecija uputila žestoko pitanje Nikoli Arsiću, a koji je bio i više nego raspoložen da joj odgovori.

Foto: TvPink Printscreen

S obzirom na to da je Maca i te kako osoba koja nema dlake na jeziku, tako je navela Nikolu da prizna koje su to devojke koje nemaju principe kao i zašto on nema devojku.

Istina je da nemam devojku ovde zato što mi se ni jedna ne sviđa. Jedina devojka koja je ovde dobra je Andrijana. Smatram da Sara, Andrijana i Zorana imaju principe za razliku od Lune. To sam rekao i ponoviću opet. - rekao je Nikola.

Foto: Printscreen Youtube

Zbog ovog odgovora koji je izazvao i te kako burne reakcije Lune Đogani, a koja je odmah odgovorila da nju ove reči nisu pogodile i obrzaložila zbog čega.

Mene ne može da povredi neko kao što si ti, tako da me baš briga šta ti misliš o meni. Samo mi je krivo zato što znam da si me nekad gotivio. - počela je Luna.

Foto: RTV Pink

S obzirom na to da je Luna u prethodnom razgovoru čula kako je Nikola pominjao da ona nema principe zato što je sa oženjenim čovekom imala odnose, ona je imala i te kako otvoren i iskren odgovor. Ukoliko želite da pogledate šta je Luna odgovorila na Nikolinu konstataciju pogledajte video koji se nalazi ispod ovog teksta.

K.R.

#Luna Đogani

#Nikola Arsić

'