AKTUELNO

Odlučila da progovori!

Milena Kačavenda je ponovo pokrenula priču o Ani Ćurčić, prilikom čega je otkrila nepoznate detalje o njihovom odnosu, ali i krahu istog.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja Aci nisam stala na senku nikada. Znate li vi kolika je meni bila kirija za salon? Da mi je dala sve svoje pare, ne bi mogla da mi plati to. Roleks je bila moja ideja, ja sam to smislika kako bi mi unakazili Slavnićša od očaja. Ona je napolju napušila Zoricu Marković. Da li sam joj ja kriva što je izašla sa određenom cifrom?! - rekla je Milena.
Naravno, to je i problem najveći, jer neki nemaju osećaj, ni odgovornost. Misle da su bitni, pa posle vide koliko su se prevarili - dodala je Slađa.
Zvezdan je ispao prema meni veći gospodin, nego što je ona prijatelj. Ona je dala pare na sise, a nije par hiljada evra da ode na kliniku da se psihički stabilizuje. Mene Zvezdan nikada nije uvredio, čak se pravio da me ne poznaje - rekla je Milena.
Treba da se suočite vas dve, ali mislim da ovo što Milena priča ima težinu - kazala je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledala sam po ceo dan rijaliti. Niko Anu nije linčovao, dok ona nije počela da okreće ljude prtiv sebe. Đedović sve zna o našem odnosu. Ona umesto da je mene pozvala i rekla da porazgovaramo o svemu, ona je prva krenula da pljuje. Ja znam šta je u tom tabletu, da sam htela da budem bezobrazna, mogla sam. Ja sam, bre živela s čovekom s kojim jedan dan imaš milione, a sutra nemaš 'leba da jedeš. Ja nisam potkupljiva pi*ka, pa da je ona mogla da mi daje pare, da bih ja ćutala. Zbog čega nije pre mog ulaska rekla sve što ima, a i taj isti Aca. Neki ljudi me zvali da mi mkažu da sa njim odem na ručak, a on me naziva dijabolom u porukama. Mene su oni hteli da diskredituju. Da sam znala da je kockarka, ja bih je branila. Ona je bila polupana pre nego što je ušla. Ona je na kraju napravila problem jer sam ja bila popularnija od nje. Zar sam ja znala da će mene neko da zavoli? Ona je nabila Roleks, Aci je pretila. Bulić nije znao kako da se iščupa petnaest dana, ali ja ne bih da ćutim. Neće mene praviti budalom i lopovkom. Koji nivo pilećeg ku*ca, a ne mozga treba da budeš da pričaš sve ono?! - rekla je Milena.
Šta te je iznerviralo kod Ane, koji postupak? - upitala je Slađa.
Kad je merila Zvezdanu temperaturu, urnisala je Anđelu,a opet da ovaj Zvezdan nije hteo, ne bi ni ona bila ljubavnica. Je l' zbog nje bila tu, ili zbog njega? Ponašala se bahato, lagala je. Zvezdan da je hteo da kaže neke stvari, rekao bi to sa bubicom. Ni Lakić sigurno nije neko ko nema veze sa nekim stvarima, ako ona sme, nek doše da se suoči, zajedno sa Acom, da vidimo poznaje li Lakića. Ona se nije plašila Zvezdana u izolacviji, nego sebe. Ja sam Zvezdana lopatama natovarila go*nima. Držala sam njenu stranu, sve tovarila na njega, ipak sam saznala neke stvari, koje nisam znala. Videla sam u kom grmu leži zec. Mene je obezbeđenje Acino posle finala vozlo kući, čula sam neke priče o prodaji fudbalera. Šta znači nekom igraču da je na klupu?! Ceo Beograd zna da fudbal nije klizanje, ozbiljan je posao u pitanju. Njena ćerka se zabavlja sa fudbalerom tim, roditelji su mu iz Bosne, pa bi da ona malog progura. Postala je i fudbalska menadžerka. Aca je gledao koliko je koja grupa noivca uzela, ali su te grupe sve dokazale. Ona bi mene da je*e - istakla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: S.Z.