AKTUELNO

Svaka čast!

Voditeljka Ana Radulović je ušla u Belu kuću i dala učesnicima šansu da u 5 minuta kažu sve što do sada nismo čuli o nima.

Foto: TV Pink Printscreen

Reč je dobio Nikola Lakić.

O meni se skoro sve zna. doalzim iz beograda i bavio sam se fudbalom ovde i u inostranstvu. imam sestru, mamu i tatu i mladu ženu kao i prelepog sina. Dirnule su me priče ostalih ukućana. Ima talenat za imitaciju -rekao je Nikola i pokazao svoj talenat.

Foto: TV Pink Printscreen

Reč je dobila Tamara Božović.

Ja sam žena romkinja koja je izašla iz okvira i zone komfora koju mi je tradicija nametnula. ja sma žena ratnik i večito se borim. Majka san troje dece i svi su školovana a ja sam pomalo obrazovana, bar tako ljudi misle koji me nisu upoznali. Došla sam da prezentujem svetsku organizaciju koja mi je bila nametnuta na vrat. ja sam ponovo rođena iz ljubavi jedne romkinje i ima dve knjige iza sebe. Volim da glumim i bila sam fotomodel i bavim se i manekenstvom -rekal je Tamara.

Foto: TV Pink Printscreen

Reč je dobio Sanjin Horvat.

Solazim iz Rijeke. Ima devojku i završio sam pomorsku školu. Za sada ništa ne radim pa sam se zbog Flipa Cara odlučio da dodjem ovde. Volim putovanja i životinje. Porodičan sam čovek koji je talentovan za organizaciju -rekao je Sanjin.

Foto: TV Pink Printscreen

Reč je dobio Dragoljub Smiljanić Gaga.

Dolazim iz Zemuna, dugo mi je trebalo da položim vozački ispit. Rano sam izgubio oca zbog tumora na mozgu. Igrao sam aktivno fudbal i bio odličan đak. Imao sam tešku povredu. Radio sam u Švajcarskoj i tamo sam bio 6 godina. radio sam i kao vozač u ketering službi. Slobodno vreme provodim po kafićima i imam mlađu devojku koja je jako ljubomorna -rekao je Gaga.

Foto: TV Pink Printscreen

Reč je dobila Slađana Lazić Boškovič.

Iz Beograda sam, udata sam tj. razvedena u vanbračnoj zajednici i imam dvoje dece. Živela sam u skladnoj porodici na koju sam ponosna. Prevarila sma supruga jer smo imali dosta problema ali sada ga volim više nego ikad. Želim od dece da napravim dobre ljude -rekla je Salađana.

Opširnije u nastavku!

Autor: I.B