AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Pretres nedelje" u kome će voditeljka Ivana Šopić učesnike Elite suočiti sa svim temama koje su bile aktuelne u nedelji iza nas.

Lakiću, oglasio se Ivan Marinković i izneo da si sa Anom Ćurčić imao intimne odnose -rekla je Ivana Šopić.

Foto: TV Pink Printscreen

Veliki pozdrav za njega ali moram da negiram ovu laž. ne znam da li mu je to motiv da uđe, neka dođe i iznese činjenice ali ja i dalje tvrdim da sa Anom Ćurčić nisam imao ništa više od prijateljstva. Što se Ivana tiče imali smo turbulentan odnos i iskreno mu zameram ako je ovo izneo -rekao je Lakić.
Da li se sećaš emisije "Narod pita" kada je Ivan rekao da ima druga koji je bio sa Anom i poznajući tu situaciju svi misle da si ti ali da ćeš negirati da ne bi ispao drukara -rekla je Ivana.
Pa samim tim što sam rekao da ona kocka ja sam drukara i želeo sam to da podeli da ne bi prolazila kroz rijaliti kao žrtva -rekao je Nikola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mu ne verujem i kada sam prvi put čuo reči Ivana Marinkovića ja sam znao da je to Lakić ali da nije hteo da ga druka jer ne zna da li Nikolina žena zna za to. Ivan je to odao jednoj osobi a ja sam čuo taj razgovor. Ovim za kocku si samo potvrdio nešto što se već zna a kada bi rekao za intimne odnose...Glupo je poricati kada postoje dokazi -rekao je Marko.
Na početku našeg druženja dobijao sam upozorenja da je se klonim jer neko mnogo jak stoji iza nje. Jedino što sam još izneo je da imam neke prepiske, gde sam je savetovao i bio joj podrška za rijaliti. Onu glasovnu poruku kada je rekla da će Luna biti mala beba za nju je meni poslala i ja sam je prosledio. Nisam mogao da je slušam šta priča i reagovao sam. Ja i dalje stojim iza toga da nismo imali ništa ali bih svakako bio džentlem i ne bih ni jednu devojku ofirao -rekao je Lakić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam tu osobu naterao da pozove Ivana i pita ga na koga misli i tada sam čuo da su Nikola i Ana imali sek**alne odnose ali da nije hteo da izda Nikolu. Obično se čovek izgubi u detaljima a Ivan je bio konstantan a i različiti izvoro tvrde isto -rekao je Đedović.

Opširnije u nastavku!

Autor: I.B