AKTUELNO

Nedostaju joj!

Pevačica i zadrugarka Andrijana Radonjić, danas se u razgovoru sa svojom koleginicom Zoranom Stefanov, rasplakala. Požežanka je najviše pričala o svojoj porodici, a tom prilikom istakla je i kako ceo dan plaće.

Foto: RTV Pink

Kada odem kod njih i kada pričam sa njim, shvatim koliko nisam kriva za neke stvari. Pre nego što je tata otišao, ja sam veče pre toga plakala. Ne mogu sa njim da se svađam. I onda kada je došao, kao sve je bilo kao što treba da bude - u suzama je pričala Andrijana.
Nisi ti kriva! Ajde smiri se! Nemoj da plačeš - pričala je Zorana.

Foto: RTV Pink

Ne mogu da se smirim, od jutros sam počela da plačem. Nisam ja sa babom i dedom zato što su najbolji. I oni su ispali bezveze u mnogo situacija. Oni su jedini koji mene razumeju za neke stvari. Bitni su mi i baba i deda i mama i tata. Ja sam tačno znala da je baba kupila torbu, kada sbu bili pokloni. Ona je bre za Božić, kao Božić bata, uvek je mala... nema veliku penziju, ali uvek je imala! Krivo mi je samo što mi sliku nisu poslali makar jednu - govorila je Andrijana.

Foto: RTV Pink

Andrijana je u nastavku sa Zoranom razgovarala i o svom bivšem dečku, koji je ostalo u kontaktu sa njenom sestrom, a kako je sve izgledalo možete pogledati u video-klipu koji se nalazi u nastavku teksta. Podsetimo, Andrijanini roditelji su razvedeni, a njena majka u okviru novog braka, pevačici je rodila polubrata koji je od nje mlađi preko 20 godina.

PROČITAJTE: MOJA MAJKA IMA NAS TRI, A SVAKOJ JE URADILA ISTO: Luna progovorila o PORODICI, pa otkrila šta ZAMERA Anabeli (VIDEO)

Autor: S. K.

#Andrijana Radonjić

#Rijaliti Zadruga

#Zorana Stefanov

'