AKTUELNO

Otvorene karte!

Naredno pitanje predstavnika portala Pink.rs u emisiji ''Pitanja novinara'' bilo je upućeno Boži Džonsu.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta bi rekao kada bi hipotetički saznao, da je on rekao:''Molim te rijaliti fanatike da me zaobiđu u širokom luku i zaborave na moje postojanje'' - upitao je Darko.
Verujem da on to jeste rekao. On zna o čemu smo mi pričali i na koji način. Taki dok je bio na moru, zvao me je svaki dan. Poveravao mi se svaki dan, a što se tiče ovoga, ne želim da nastavljam svađu - kazao je Boža.
Boža je rekao da se Taki izjasnio za većinu da je je*ao - dodao je Mića.
Pitao sam da li je bio sa Teodorom Delić, a on je rekao:''Brat moj, znaš da sa svakom s kojom sam bio u društvu, nju sam i je*ao '' - kazao je Boža.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da je onda možda opravdano želeo da se od tebe udalji, jer si ti posle par dana Teodori izjavio ljubav, a on kako kaže, imao je nešto sa njom - rekao je Darko.
Ma, on nije rekao da je u vezi bio sa njim. Meni je samo rekao da je čuvam - istakao je Boža.
Ako je Taki rekao da je imao nešto sa mnom, to je laž. Moram da se obratim Takiju. Prestani da lažeš. Ja sam Takiju dala povod, ali sad je dosta. Nije bilo ničega među nama. On je bio moja podrška,a sad više nije, jer ovo priča - kazala je Teodora.
Zbog čega te nije upoznao s Majom, s kojom si vršnjakinja? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je bila na moru kad smo se nas dvoje viđali - kazala je ona.
Ona je rekla za njega:''Dosta mi je da se jeftijne ku*ve kače preko tebe za mene'', da li si se u tome pronašla, jer si ti tad bila neko s kim je on uslikan? - upitao je Darko.
On se više kači na mene, a ne ja na njega - kazala je Teodora.
Matora, mnogi u Beloj kući se pitaju do kad ćeš trpeti Anitino ponašanje? - upitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam da mora da nauči šta je tolerancija. Kad je Luka Majčica napravio spisak s kim Anastasa sme da priča, ja sam se našalila i rekla Aniti da uradi isto, a ona je to shvatila ozbiljno. Na spisku su se našle Vanja, Ledi Di, Teodora Delić i Milica. Mi smo takve, lude smo obe - kazala je Matora.
Da li se nekad osećaš kao dak za treskanje od strane Anite, samo jer je ona nervozna? - upitao je Darko.
Ona je jako svojeglava, stalo tera inat. Ja bih sve opet radila isto za nju. Njoj smeta kada se neko osvrće na njene ljubavi pre, a bitno je da mene to ne dotiče. Svuiđa mi se što kad je prođe nervoza, nas dve lepo popričamo - istakla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video klipu. 

Autor: S.Z.