AKTUELNO

Zahuktava se!

Elita trenutno u Beloj kući bira osobu o kojoj su promenili mišljenje ka lošijem. Reč je dobila Vesna Ćuruvija.

Prva osoba mi je Tijana, ja sam je nazvala Tića ali me je baš razočarala. Druga osoba je Boža koji je pregoreo u nekoj ogromnoj želji i treća osoba je moj zemljak Mika -rekla je Vesna.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih prvo naveo Božu koji se izobliči kada god je u kadru i ne bira sredstva da ponizi nekoga. Drugi mi je Čuburac a na trećem mestu mi je Helena jer od prvog trenutka dozvoljava sebi da se kompromituje -rekao je Mika.
Lakić koji me je razočarao -počela je Slađana Lazić.
Sledeći put ću te ubaciti kod Manuela u krevet pa da imate intimu -rekao je Lakić.
Nemojte vi da brinete za moji čast. Navodim božu Džonsa koji udara najniže i treća osoba mi je Tijana, majka četvoro dece -rekla je Slađana Bošković.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva osoba je Boža Džons zbog sinoćnih psovki koje su katastrofalne. Druga osoba je Luka Majčica koji se baš promenio i kada sam komentarisala da nije dobro što Aleksandra uzima neke lekove gde je pretio da ćemo se posvađati. Posle je ustao da komentariše mene i Bukilića šta smo radili u sobi -počela je Teodora.
Što sebe lažeš da ti se ne sviđa lik, pukla si za njim ja neću lagati. Od prvog dana mu se nabacuješ -rekao je Luka.
Treća osoba je teta Vesna o kojoj sam imala lepo mišljenje ali mi se ne dopada što ste bili okej pa kao da ste sanjali nešto i promenili ponašanje. Nije mi se svidelo ono sa Mijom isto -rekla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva osoba je Boža Džons zbog onih reči o porodici. Druga osoba je Bebica koji pokušava nešto što je neizvodljivo a to je da me spaja sa kim hoće, mene i mog muža može da razdvoji samo krevet -rekla je Tijana.

Opširnije u nastavku!

Autor: I.B