AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Voditeljka Ana Radulović dala je reč Danijelu Dujkoviću, kako bi prokomentarisao ovonedeljne potrčke Teodoru Balzak i Nikolu Bukilića.

Foto: TV Pink Printscreen

Teodora je jedan pravi dijamant. Što se tiče Nikole, on je jadan kvalitetan dečko. U njegovim godinama nisma znao da se ponašam, a on pokazuje ozbiljnu zrelost. Što se tiče Tedore, kad sam je video u karantinu, ja sam se sledio. Ona je pušila na terasi, a onda smo došli do zaključka da se znamo. Ona je jedan veliki brat, ne mogu nju da pošaljem - kazao je Danijel.

Foto: TV Pink Printscreen

Deluje mi da Teodora daje Nikoli lažnu nadu. Nisam imala priliku da razgovaram sa njom, ne znam kakava je. Sa njim sam imala komunikaciju na lekarskom pregledu, ali mi se ne dopadaju njegove burne reakcije. Sačuvaću njega, a šaljem Teodoru - rekla je Lejdi Di.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da Teodora nije pokazala svpke pravo lice. Uz nju mi više ide Mensur, a ne Nikola. Nikola nije njen tip, a i starija je od nega. Inače mislim da nije kvarna. Ne dopada mi se jer je alav. Nisam imao hranu, a ja sam zamolio Teodroru da mi da makarone, a on nije dao - kazao je Uroš.
Rekao si da ćeš da gladuješ deset dana i da imaš svoj obraz, pa gladuj sad. Ne bih ti dao ništa, a ne makaronu. Ostavljam Teodoru, a ovom što je pokazao da je ženomrzac šaljem - istakao jeNikola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u videp-prilogu.

Autor: S.Z.