AKTUELNO

Sledi nam zanimljiva nedelja!

Voditeljka Ivana Šopić je ušla u Belu kuću kako bi ovonedeljni vođa, Danijel Dujković Munjez, izabrao svoju omiljenu osobu kao i potrčke.

Ovde ima dosta netrpeljivosti i ja ću da podignem osobe za koje mislim da treba da popričaju -rekao je Munjez.

Foto: TV Pink Printscreen

Neka prvo ustanu Bebica i Čuburac, pa Bukilić i Deodora Delić. Ne aludiram ni na šta samo mi nije jasan odnos danas od bazena pa bih voleo da mi objasnite. Još neka ustanu Milica i Terza, pa Bojana i Sara Šljivar, kao i Lejdi D. i Sanjin -počeo je Munjez pa dodao:
Neka ustanu Bogdan i Tijana kao i Vivijen i gospodin analitičar Sloba. Neka još ustanu Stefani i Luka Majčica kao i Lakić i Miona. I poslednji par su Uroš i Manuel -rekao je Munjez.
Krenuću od nazad i neka sednu Manuel i Uroš jer hoću da opravdam Manuela zbog priča da je gej. Ja mislimda nisi to i hteo sam da te operem -rekao je Munjez.

Foto: TV Pink Printscreen

Tri jutra viđam Tijanu i gospodina Bogdana zajedno ali mogu da sednu. Bebica može da sedne ali neka ustane Tamara Božović koja je sada u odabiru sa Čuburcem za koje mislim da su se dosta družili ali mogu da sednu -nastavio je Munjez.
Sledeći koji mogu da sednu su Lejdi D i Sanjin kao i gospodin fudbaler i gospođa pevalica Lakić i Miona. Teodora Delić i Bukilić mogu isto da sednu. Majčica i Stefani isto da sednu kao i Bojana i Sara. Milica i terza isto -rekao je Munjez.
Odabir mi j bio vrlo težak jer vidim varnice u očima ovih osoba i mislim da može da se izrodi velika ljubav. Oboje su intelektualci i sviđa mi se što ovim odabirom mogu da sklonim ljagu sa njegovog imena zbog priče sa urošem. Moji potrčci za ovu nedelju su Vivien i analitičar Sloba! -odabrao je Munjez

Foto: TV Pink Printscreen

Vivien je umetnička duša i jako je zanimljiva, izdvaja se od svih i ovo je vreme da se bolje upoznamo -rekao je Sloba.
Ne ide mi se u izolaciju, pre bih na rajsko ostrvo gde bih išla sa njim. Terza ti mi se skini sa grbače -rekla je Vivien.

Opširnije u nastavku!

Autor: I.B