AKTUELNO

Razotkrila sve!

U toku je emisija "Pretres nedelje" u kojoj će voditeljka Ivana Šopić učesnicima Elite postavljati pitanja na najaktuelnije teme protekle nedelje.

Prva tema za večeras je afera "Pita" pa je dala reč Aneli Ahmić.

Aneli, da li u 21. veku nisi bila podobna snajka zbog pite? -pitala je Ivana Šopić.

Foto: TV Pink Printscreen

Moguće jer neki ljudi i dalje žive po starinskim običajima. Zahtevalo se od mene kada sam ušla u tu kuću da pravim pitu. dobila sam kecelju i oklagiju, sve ostalo sam znala osim da napravim pitu. Svekrva je htela da me nauči čim sam došla ali ja sam rekla da mi nije žurba, nije meni to bilo poniženje ali sam moj izgled im nije odavao da ću biti podobna žena za to niti je moj muž zahtevao to. Na kraju nisam naučila da pravim pitu, pokušala sam ali mi nije išlo od ruke -počela je Aneli.
Oni bi mi uvek našli neku manu čak i da sam znala da je pravim. gledali su kako peglav veš, dolazili su u moju kuću i proveravali sve i govorili kako nisam prava domaćica. iskreno ne znam zbog čeg asu bili toliko protiv mene. Moja svekrva je jako pedantna žena koja ceo dan ne stane i žive poi starinskim običajima koje je htela meni da nametne -rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa svekrom sam bila u korektnim odnosima osim jedne svađe. on mi je uvek bio draži jer nije tražio te neke stvari od mene. Rastali smo se u jako korektinm odnosima -rekla je Aneli.
Da li misliš da Stanija sada pravi pite? -pitala je Ivana.
Ne verujem -rekla je Aneli.
Kako je tvoj muž reagovao u tim situacijama? -pitao je Lakić.
Balansirao je ali sam mu tražila da stane uz mene više -rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

koliko sam ja povezao ona je došla sa mora i doveli su je tamo gde mora da mesi pitu i bude domaćica. Nije mi jasno zašto te muž nije više štitio. Mada koja svekrva voli svoju snajku -rekao je Bebica.
Pita je jako bitna idiotima. Normalnim ljudima je normalnije da budu srećni u braku. Ja se od svakakve vrste primitivizma ograđujem. Ne znam da li će naučiti da pravi pitu. Roditelji u većini slučajeva nisu realni i umeju iz najbolje namere da us**u u živote deci i bitnije im je da im neko zna da zamesi pitu a svoje dete ne gledaju kako vaspitavaju. Ne može od Alibabe da pude princ od Monaka, samo u bajkama. Kada ne možeš da opravdaš svoje dete tražiš mane drugima i to sve ode gde je sada otišlo pa neka Stanija sada mulja i razvlači, verujem da su se sada siti najeli...gov**a -rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

On je njima rekao da Stanija zarađuje 15.000 evra mesečno. Hteli su da ga izvedu iz Austrije jer su verovali da njega tamo čeka zatvor i da se uvalio u dugove i prevarantske stvari -rekla je Aneli.

Opširnije u nastavku!

Autor: I.B