AKTUELNO

Haos!

Ispovest Nenada Aleksića Ša o gubitku bebe sa Vanjom komentarisali su učesnici Elite.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja verujem i u jednu i u drugu priču. Upoznao sam negovu suprugu kad je bilo super finale. Možemo mi Nenada da volimo, ali moramo da kažemo ako vidimo nešto što on ne vidi. Uvek su dvoje krivi. Nenad je spreman da uzme svu krivicu i da od nje napravi Boginju samo da bi se ona vratila. Uvek ostaju traume i istina koju samo oni znaju - rekao je Mića.
On je i Ivanu bivšu suprugu dizao u nebesa, pa je posle pričao da ga je iskorišćavala finansijski kad je otišla kod Tomovića na bazen - rekla je Ivana.
Nenad uvek svoju ženu i brak predstavlja kao svetinju. Svi su svoje supruge hvalii najbolje i svi su ih prevarili. Pokušava da je idealizuje da bi preuzeo sve na sebe i možda je to tako i ja bih voleo da jeste - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

U jednom trenutku sam pitala Nenada kad je dala izjavu da li je tako bilo i on mi pošalje skrinšot gde ga je pitala zašto mi ne kaže da laže - rekla je Matora.
Iz čistog besa sam rekao da me je iskorišćavala - rekao je Ša.
Evidentno je da se vole, a mene najviše brine što će on ovde pokazati sve što treba i pretpostavljam da će mu ona pružiti šansu. Mislim da kad bude izašao da kad prvi put bude napravio kiks biće ćao. Bojim se da će lepo i sjajno biti dva meseca - rekao je Nemanja Gačić.
Da bi se trajno oslobodio te ljubomore mislim da bi ti trebala stručna pomoć - rekla je Jasmina Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

To ste apsolutno u pravu, to moram da sasečem u korenu - rekao je Ša.
Poznavajući ovog dečka dobro postoje još neke stvari koje nije rekao. Dosta puta on uzme teret na svoja leđa, on ima srce kao lav i ume i da sakrije nešto. Mislim da pokušava nešto da ispegla, da sačuva - rekao je Čuburac.
Ovo što sam rekao je živa istina, a ono sam rekao u je*enom besu i to zna svako ko me poznaje ali zapravo me poznaje. Njena majka mi je napisala da stanem jer u besu kažem svašta. Ja sa njenim roditeljima nemam odnos kao sa ženinim roditeljima, to je kao moja porodica. Možete da iznesete mišljenje, ali nemojte da mi nabijate da krijem nešto. Meni je i žena rekla to što mi je gospođa Jasmina Ana rekla za ljubomoru - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: M. M.