AKTUELNO

Mišljenja su podeljena.

Šef je u najgledaniji rijaliti " Zadruga" uneo još više zabave. Naime, u Belu kuću je stiglo novo pismo, a samim tim i novi zadatak. Ove nedelje će zadrugari imati priliku da pokažu svoje plesno umeće.

Foto: TvPink Printscreen

Potrudite se da od nečeg zabavnog ne napravite agooniju. Moraćete da naučite da stepujete. Šef će vam obezbediti snimke. Formirajte tri grupe od po tri zadrugara, i na kraju gledaocima treba pokazati šta ste naučili. Svaka grupa osmiošljava svoj nastup. Na znak šefa, treba obući cipele i krenuti igru. Završna predsatva, takozvani step show imaće četiri tačke, svaka grupa po jednu, a svaka tačka od po dva minuta.

Ovaj zadatak je izazvao ogromno odeševljenje Nene Petrović. Znajući koliko voli da igra, verujemo da će ona svoj zadatak obavljati vrlo ozbiljno.

Foto: TvPink Printscreen

Ana Korać, kao ovonedeljni vođa je izabrala grupe u kojima će učestvovati sledeći zadrugari. Divna Milanović, Filip Đukić i Kristina Kockar su činili jedan tim, Jovana Tomić Matora, Bora Santana i Teodora Džehverović drugi, a Nena Petrović, Milica Dugalić i Tanja Jovićević, treći tim.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: PRESTANI DA PRAVIŠ DEBILA OD MENE! Sloba ZAREŽAO na Lunu a razlog za svađu će vas IZNENADITI! (VIDEO)

Kao i obično bilo je onih koji su u startu odustali od ovoga, a kako je sve ovo  izgledalo, pogledajte u snimcima ispod teksta.

Autor. M.Ž.

#Pismo

#Rijaliti Zadruga

'