AKTUELNO

Želi ga samo za sebe!

Veliki šef sinoć je obavestio ukućane da će im ispuniti želju, oko koje se svi slože. Nakon što je izbila velika svađa, jer se cimeri nisu složili, stiglo je novo pismo. Veliki šef je bio dobro raspoložen, pa je zadrugarima dao još jednu šansu.

Foto: RTV Pink

Da bi se ukućanima najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga", pružila mogućnost da ponovo kažu svoje želje, dobili su izazov. Zadrugari će podeljeni u parove, morati 24 sata da budu vezani.

Foto: RTV Pink

Nakon što je Jovana Tomić Matora, digla sve na noge, jer joj se nije svidelo što će Sanja Stanković umesto sa njom, ceo jedan dan, biti bliska sa Banetom Čolakom, ljubomornu scenu napravila je i Maca Diskrecija. Ovoj ukućanki nije se dopalo što će Bora Santana spavati sa Anom Korać, zbog čega je pokušala da ih rastavi, a nakon toga se svađala sa Santanom.

Foto: RTV Pink

Sad ćeš da vidiš! Marš bre što me ponižavaš! Što radiš to namerno?! Namerno to radiš, ponižavaš me! Boro, sram te bilo! Više nećemo progovoriti! Morao si da se vezeš! Pi*ko jedna muška! Kunem ti se ocem, kog nikada nisam upoznala, više nećemo progovoriti - vikala je Maca na Boru.

Foto: RTV Pink

Ti stvarno misliš da bih spavao sa njom?! Ti si meni najbitnija! Nemoj! - pravdao se Santana Maci.

PROČITAJTE: OTIŠLA MU JELENA, SAD SE NAKAČIO NA NAS: Anđelo i Teodora nisu štedeli reči dok su ogovarali Miljana! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Ana Korać

#Bora Santana

#Maca Diskrecija

#Rijaliti Zadruga

'