AKTUELNO

Haos!

U toku su nominacije, a učesnici Elite iznose svoje mišljenje o Nenadu Macanoviću Bebici i Nikoli Jovanoviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Pokušao je dva tri puta da uđe u konflikt sa mnom da bi posle tri, četiri nedelje kad ga je Mića napao ja video da on nije kriv, sad redovno blejimo i pričamo jer smo ispeglali stvari. Jako je elokventan, inteligenan i pametan. Što se mog Kotežanca tiče on je meni top. Prema Teodori ima mnogo tolerancije, a dokle će da izdrži to ćemo da vidimo. Suludo bi bilo da njega ne ostavim - rekao je Gačić.
Sa Nikolom sam se skapirao od prve večeri kad je ušao. Sa Milicom si nešto imao i ispeglali smo to, iammo super odnos i družmo se. Ne podržavam provokaciju, ali me ne zanima šta ti ovde radiš i nadam se da ćemo se družiti napolju. Bebicu već 10 godina znam jer je pomagao oko fudbalera jednom čoveku koji nije više živ. Bebicu znam od kad sam bio klinac i njega ostavljam - rekao je Terza.
Sa Nikolom sam izgladila konflikte i sad ga i gotivim, ali sam sa Bebicom baš bliska od prvog dana i sačuvaću njega - rekla je Milica.
Bebica mi je draži, a Nikolino ponašanje mi se ne sviđa. Bebica mi je jako drag podržavam ga u svemu - rekla je Vanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mislim da je Bebica loš čovek ali je pokazao da nema poštovanje prema Kulićima, bar jer si im svako jutro poželeo dobro jutro i laku noć. Nikolin ulazak mi se nije dopao i u provokacijama zna da pretera kao Uroš, dira ljude u crvenom. Bebicu šaljem u izolaciju - rekla je Sneža.
Ne znam kako može čovek da vas nervira, mene ništa živo ne nervira. Miljani i tebi zameram isto, ja kad sam čuo šta je ona tebi sve rekla i ti njoj ja sam se us*ao da se posvađam sa Snežom. Šaljem njega i sačuvavam Bebicu - rekao je Dario.
Šaljem Nikolu ostavljam Nenada - rekla je Helena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: M. M.