AKTUELNO

Haos!

U toku emisije Pretres nedelje Maja Marinković i Nikola Bukilić o njihovom odnosu.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ti se Maja sviđa da uđeš sa njom u vezu? - pitao je Milan
Ne znam je l' si ekspert za ljubav, ne znam gde se vidi da flertujemo. Ne moramo kao privezak sedeti non stop, nismo nikakvu svađu imali - rekao je Nikola.
Majo on je tebi jedno jutro rekao posle svađe sa Teodorom da nema devojku - rekao je Milan.
Nikoga ja nisam razdvojila, on je dobar momak ali mi se nije svidela rečenica da je mogao da je iskoristi i šutne. To razmišljanje mi je u startu kao kako li razmišlja za u buduće. Ja vidim da ga Teodora voli i da je iskrena, ona je dobar lik, nije kvarna i folirant. Mislim da on ima emociju prmea njoj, ali odnos nije normalan nego bolestan - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se dešavalo između vas dvoje? - pitao je Milan
On je stvarno lep i zanimljiv, družili smo se, ali ja niti sam sposobna, ne kažem ni da je on, ja u emotivnu vezu ulaziti neću sto posto - rekla je Maja.
Ni ja u emotivnu - rekao je Nikola.
Mislim da će se njih dvoje pomiriti i treba da razgovaraju. Ne želim da se neko oseća loše i to je to. Nije ona devojka dobro, bila u hotelu tri dana. On je rekao da nisam ja razlog nego da se nagomilalo - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam videla, mi se 20 puta pomirimo i odjednom kaže kraj, što nisi okončao ranije. Gleda me u oči i kaže da nema emocije više, ja ga gledam i nisam budala vidim mu u očima da je to istina - rekla je Teodora.
Mi nemamo o čemu da pričamo. Ja sam za naše dobro prekinuo. Pogledam je ja u prolazu ona peva, nikad je srećniju nisam video nego ova tri dana, kao da sam je gušio. Ja sam tebe oslobodio od sebe, sad cvetaš. Stavrno sam imao neke planove sa njom, ali to ne bi funkcionisalo - rekao je Nikola.
Ne možeš ti da prebaciš da sam ja za sve kriva. Ja sam mnogo dugo krila emocije. Ako se nastavi ovako meni će biti sve lakše i lakše. Ne tražim više ansu, to jutro sam htela da dam sve od sebe, on me je odbio - rekla je Teodora.

Detaljnije u nastavku.

Autor: M. M.