AKTUELNO

Otvorila dušu!

Voditeljka Ivana Šopić najavila je naredni video klip na kom su imali priliku da vide kako se Samir Ramović, bez ustezanja, udvara Mileni Kačavendi, što možete detaljnije pogledati OVDE!

Je l' osećaš povratnu reakciju koju Milena možda ne želi da prizna svima nama - pitala je Ivana.
Kažem s moje strane, osećam. Ima svoje razloge verovatno zašto neće da kaže. Posle onih pozitivnih komentara se povukla, ne voli da se priča o tome i da se komentariše - rekao je Samir.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se više puta izjašnjavala, s njim sam imala juče neku raspravu. On misli da je to spontano, zamisli kad on voditelju Milanu kaže: "A čuo si nas?!". Ja nisam tip žene koju muškarci startuju, a cenim i poštujem da ti muškarac priznaje emocije. Međutim, ja nisam taj tip žene, mene to odbija. Ja tu nikakav prostor sebi ne dajem. Ne plašim se, ne intresuje me. Ja žena 50 godina, došla ovde, pa kao našla frajera. Ma ne zanima me! Meni je to fuj i ogavno! Komentari tamo ovamo, nego ti neki žvalavko komentariše koji nije ni zgazio u život. Mene muž nikada nije poljubio u javnosti, ja nisam taj tip žene, to cveće i pevanje na uvce, povraća mi se od toga. Ja nisam romantičan tip, ja sam imala nekakve savete koji su dobronamerni da je Samir divan, ali i na to reagujem alergijski - rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni Milena i Samir su smešni kao bioskop. Milena je jaka žena i uz nju mi ide jak muškarac, ne on. Kada bi se posvađala, Samir bi se povukao kao...Ovo što Milena kaže pevanje i to, ja sam slična njoj. Ja smatram da bi Milena pokazala emociju kada bi se našao pravi muškarac, jeste kulturan i privržen, ali ne može on da stoji ispred nje, jer je Milena mnogo jača žena. Uz nju ide ili sličan ili jači muškarac, nikako Samir - rekla je Miljana.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.