AKTUELNO

Ljubomorna na sve ukućanke koje su se motale oko njenog dečka.

Bivša devojka Filipa Đukića sa kojom je započeo vezu u rijalitiju "Farma" Marija Ana Smiljanić, je nakon samo nekoliko sati boravka u Beloj kući izazvala varnice sa Zoranom Stefanov.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Zorana se osećala neprijatno zbog ulaska ove ukućanke zbog toga što je ona povremeno imala ljubavne afere sa Filipom, a pri tom je svesna da je on nije preboleo. Smiljanićka tvrdi da je ona u rijaliti ušla zbog lične promocije, a ne zbog njega, pa joj se požalila kako se osećala zbog Đukićeve prevare.

Foto: RTV Pink

Što se njega tiče on je budala, ne treba uopšte da ima ozbiljnu vezu... Što se mene tiče, ja sam uvek bila iskrena da kad je bilo prvih mesec dana da sam jako povređena, držalo me, prvenstveno moja sujeta, ušao i rekao da je slobodan, jurio Saru. Kažem ti ja sam na svaku moguću devojku bila ljubomorna, gledala i tripovala se sad je ovu pogledao ovako, ovu onako. Meni se on zgadio, oguglala sam na neke stvari. Prošla sam kroz veliki pakao - jadala se Marija Ana Zorani.

Foto: TvPink Printscreen

Uprkos tome što Zorana ne može da negira da joj se Filip sviđa, što je i njegova bivša devojka primetila, ona ne želi da bude sa njim u vezi i to je želela da stavi do znanja Ani Mariji. Njih dve su završile razgovor na najbolji mogući način i pružile jedna drugoj ruku.

Pročitajte još: Matora POZVALA Elenu Kitić na DRUŽENJE, pa joj PORUČILA: Ja imam ZLATNE PRSTE! (VIDEO)

Kako je protekao njihov razgovor možete pogledati u video-snimku ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Filip Đukić

#Marija Ana Smiljanić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

#Zorana Stefanov

'