AKTUELNO

Viktorija dala sve od sebe da pomiri zaljubljeni par.

Sloba Radanović je svestan da ne može da provodi dane u Beloj kući, a da je u svađi sa svojom devojkom Lunom Đogani. Naime, on je u afektu njoj izgovorio pogrdne reči zbog kojih se ona uvredila, a ono preko čega nikako ne može da pređe je što je vikao na nju i uneo joj se u lice.

Foto: Printscreen Youtube

Veza ovog rijaliti para biva ugrožena svaki put nakon što se Sloba posvađa sa svojom još uvek zakonitom suprugom Kristinom Kockar, zbog čega se blogerka nervira, pa svaki put ishisteriše pevaču, a on joj pokušavao svim silama da je urazumi.

Ja nikad tebe ne bih napao. Svaka moja svađa sa njom završi našom svađom... Krivo mi je što sam ti se uneo u facu, sada da mogu da vratim vreme, nikad to ne bih uradio, kunem ti se - rekao je Sloba.

Foto: Printscreen Youtube

Snežana Mišković Viktorija podržava pevačevu i blogerkinu vezu pa je rešila da pomogne Radanoviću da vrati svoju dragu natrag. Bez obzira na to što Đoganijeva ima mišljenje da Kija još uvek voli svog supruga, Viktorija je pokušala da je razuveri.

Ona nije važna kad je razvedena, ona je važna kao ostavljena žena, mučenica, koju nacija sažaljeva, to je jedini razlog što je ona tu - tešila je Viktorija, sa kojom je bio saglasan Radanović.

Foto: Printscreen Youtube

Sloba se u nekoliko navrata izvinio svojoj devojci zbog toga što ju je nazvao gnjidom, što Luna nije želela da prihvati. Takođe, on je primetio da se blogerka indirektno kaje što je sa njim u vezi i da trenutno ne vidi rešenje njihovog problema, zbog čega su opet došli u konflikt.

Pročitajte još: Gordana SAVETUJE Lunu da se POMIRI sa Slobom: ISPAŠĆEŠ GORA AKO GA SADA OSTAVIŠ! (VIDEO)

O svemu detaljnije možete pogledati u video-snimcima koji se nalaze ispod teksta.

Pink.rs

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'