AKTUELNO

Ovo je istina?!

Voditeljka Ivana Šopić najavila je učesnicima "Elite" naredni video klip na kom su imali priliku da vide kako Anđela Šparavalo priznaje Bojani Pavlović svoje emocije iako je pre toga imala žestok razgovor sa svojim roditeljima.

Bojana je dobila reč.

To je bilo posle klipa onog na kom je videla majku. Verujem u ovo što mi je rekla, verujem da joj je uterala strah u kosti. Baš ovo što je bilo sada, verujem da ona ovo misli i oseća, ja to znam. Ja sam joj rekla da šta god da izabere da ću ja da se složim i da - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da to što ne vidiš budućnost s vama, nju sprečava da se prikloni tebi - pitala je Ivana.
Ona je meni to negde i rekla u tom razgovoru. Ne lažem što se tiče tih stvari, iskrena sam, da mi se vremenom svidela, jeste, da je postojala hemija, jeste. Ja njoj nikada nisam obećavala kule i gradove, nisam neko ko obećava unapred...Sve ono što sam od početka druženja mene, nje i Slađe rekla, sve je istina. Mi kada smo bili u izolaciji, ona je sanjala nešto, plakala je u snu i dozivala je majku. Tu ništa nije bilo. Ona je meni sve lepo pričala o porodici, nije mi pričala kao sada. Imam pravo da verujem da je to istina, ali s druge strane je pričala sve najlepše, da je mažena, pažena, da je razmažena...Pitala me je šta sam rekla o njenoj porodici, rekla sam da sam rekla ono što je tako. Ona je meni rekla, kada sam je pitala što je lagala Slađu u garderoberu, ona je meni rekla: "Tebi u inat". Ja znam da ona živi sa roditeljima, ali na spratu - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je nama rekla da živi sa babom odvojeno od roditelja, da joj roditelji daju za hranu i struju i da sve što zaradi, ona troši na sebe - rekao je Macanović.
Ja da sam joj otac je**o bih joj i mamu i tatu u pi**u - skočio je Mića.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.