AKTUELNO

Šok!

U toku je Igra istine tokom koje su učesnici odgovarali na pitanja jedni drugima.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje za Nedžeta, hoću da čujem tvoje mišljenje o Lakiću - rekla je Teodora.
Smatram da je ušao kao neiskren iako smo svi o tebi imali mišljenje kao o velikom iskrenom igraču. pokušavaš da skreneš temu. I Đedović je primetio da si počeo lepše da komentarišeš. Ivane imali smo poseti Baba mrazice Stanije i koje je tvoje mišljenje o toj famoznoj poseti? - pitao je Bebica
Kad su veze u pitanju ja polazim od toga da verujem u ljubav i od toga počinjem. Svi su me napali kad sam mislio da Aleksandra voli Dejana. Mislim da je Aneli zaljubljena u Janjuša i da se tu ljubav rodila, kao što mislim i za tebe i Teodoru. Priča Aneli i Stanije mi se ne dopada. Meni se kao muškarcu da sam na Janjuševom emstu ne bi dopalo kako reaguješ na pomen i priču o Asminu. Nekad imam utisak da bi trebala da ne konstatuješ ni Staniju ni njega. Ja vama želim svu sreću, on j eje*ivetar, on j eu Prijepolju ti u Sarajevu, ali ja vam želim sreću - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne potenciram nikakva pitanja za Staniju niti mi je drago što sam je videla na vratima. Ja imam strah od te teme, a ja bežim od te teme. Ja Janjušu nikad nisam spomenula Alibabu iz čista mira, osim kad mi dođe pitanje. Nora jako voli svog tatu i mama mi je rekla da ga ona stalno spominje. Mene on ne zanima i ne bih se pomirila sa njim jer mi se gadi, naneo mi je bol i zlo - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: M. M.