AKTUELNO

Totalni šok!

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Munjezu kako bi izneo nominaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da sam na prošlim nominacijama bio jedan od pet najiskrenijih i stojim iza toga i sada. Stojim pri tome da si targetirao Anitu, koliko smo uspeli da se upoznamo onaj prvi period, žao mi je što smo Terza, Aleksa i ja postupili. I dalje mislim da će veza sa Anitom kratko da traje, siguran sam da je ona zagrejana više za tebe, nego ti za nju. Pokušaću da ispravim to nekim našim ličnim odnosima. Ja sam živeo kod njegove drugarice osam meseci u Bazelu. Što se tiče Anite, ja imam neki animozitet prema tom Kruševcu jer mi je bivša žena odatle. Imam korektan odnos sa bivšom ženom, ali uvek upoznam loše ljude iz Kruševca. Ispala si džukela. Totalno si se promenila kao osoba kakva si bila u braku sa Matorom, drugačija si. Prihvataš da te neko zagrli, ranije sam navodio da to ne prihvataš. Otvorena si prema Anđelu, dozvoljavaš da priča sa devojkama. Šaljem Anitu, ostavljam Anđela - rekao je Munjez.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon Munjeza, reč je dobio Uroš Stanić.

Što se tiče Anite, moje mišljenje se nije mnogo promenilo, ne menjam mišljenje kao neki. Od kako je ušla ovde ja sam Matoroj govorio da je ona ne voli, zbog nje se svađala sa mnom. Meni ta veza nema energije, ja kada sam s nekim u vezi sve gori i sve pršti. Ne mogu očima da je gledam, sve mi radi isfolirano i zarad kadra, ja ne znam šta taj narod vidi u njoj?! Po meni je Matora zaslužila da bude pobednik SMS glasova, a ne Anita...Nominujem Anitu, ostavljam Anđela - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Borislav Terzić Terza je dobio reč.

Što se tiče Anite, loš čovek i loš lik. Prevarila je Matoru, evo sada ušla u vezu s Anđelom, a još se nije ni razvela - rekao je Terza.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao mi je da je to morao da kaže jer se predstavilo tako, rekao je: "To se očekuje da tako komentarišem..." - rekla je Anita.
Je l' mi je namestila krevet, je l' ležala sa mnom i pričala celu noć - rekao je Terza.
Ja sam rekla Anđelu nešto, ali ću ćutati iz poštovanja prema Milici - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa i ja sam dve godine igrao u Kruševcu, znaš šta sam sve čuo?! Je l' treba da pričam?! Itekako sam dve godine igrao i znam sve ljude po Kruševcu - rekao je Terza.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.