AKTUELNO

Žestoko!

Novinar i predstavnik portala Pink.rs, Darko Tanasijević podigao je Slađu Lazić Poršelinu kako bi prokomentarisala odnos Anđele Šparavalo i Bojane Pavlović.

Čula sam ja svaki put kada se pomiri sa Bojanom da sam kadruša, a onda kada se posvađaju, ona mi priča da se plaši, da ima anksiozne napade. Ovde nisu čuli kada je majka rekla: "Šta ti je sa očima, čega se bojiš?", ona je rekla: "Mama, bojim se". Anđela je rekla da je podignuta tužba protiv Bojane, govorila mi je da hoće da se ubije. I onda ona sada ustaje ovde, sram je bilo - rekla je Poršelina.

Foto: TV Pink Printscreen

Zar nije dovoljan argument Bojana to što je majka rekla da joj je Slađa prijatelj - pitao je Darko.
Ne, to nije argument - rekla je Bojana.
Ona je mene zvala. Pričala je da ima poremećaje od Bojane i da će biti tužena od porodice Šparavalo. Pričala je za tetku da je političarka i da će da strpaju Bojanu u zatvor - rekla je Poršelina.

Foto: TV Pink Printscreen

Slađo šta si videla u očima te majke i tog oca - pitao je Darko.
Očaj i u očima majke i oca. Ja bih iskreno volela. Ja sam rekla da ne mogu da budem majka Anđele Šparavalo. Samo da kažem gospođi Šparavalo da uđe u "Elitu" - rekla je Poršelina.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla je da je ne prepoznaje njeno dete i da je izmanipulisana od strane Bojane - pročitao je Darko oglašavanje majke Anđele Šparavalo.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.