AKTUELNO

Odlično se zabavili.

Milan Milošević, Bora Santana i Bane Čolak imali su svoju emisiju na radiju "Amnezija" koji se čuje samo u okviru najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga". Posle radio emisije koju su održali, stiglo je pismo Velikog šefa.

Foto: Pixabay.com

Veliki šef čestitao je ovim zadrugarima na održanoj emisiji, a s obzirom na to da su bili veoma uspešni doneta je odluka da oni budu nagrađeni sa po hiljadu dinara, a već sledeće srede zadrugare čeka novo izdanje njihovog šou-programa.

Foto: RTV Pink

To što se Velikom šefu i milionima gledalaca dopalo ono što su pričali Milan, Bane i Bora ne znači da se sve svidelo i svim ukućanima - pisalo je u pismu.

Ukućani su nakon pisma morali da održe sastanak, na kome su morali da kažu šta im je sve zasmetalo za vreme ove radio-emisije i zbog čega su prevrtali očima, a većina zdrugara imala je pohvale za Milana Miloševića.

Foto: RTV Pink

Ti si zaista genije za ovo. Ja sam bez teksta. Toliko si bio ubedljiv i toliko ubedljivo pričao o meni da sam ja u šoku. Jedina mi je zamerka što ste govorili "dragi gledaoci", ovo je radio, tu su slušaoci - rekao je Lepi Mića Milanu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Meni je drago što ste me pozvali. Lupala sam gluposti. Dogovor je bio da se zezamo. Marija Ana mi je prišla nakon toga i rekla ono za moj komentar da devojke mogu da uzimaju nešto moje. To nisam mislila na nju, nego na Lunu - objasnila je Kija.

Foto: RTV Pink

Ja sam par puta prevrnuo oči na Banetov komentar, tojest jednom, ne mogu da se setim što sam to učinio, ali po meni je sve to super bilo. Milane ti zaslužuješ emisiju - izjavio je Sloba.

Šta su još rekli ostali ukućani tokom ovog sastanka, možete pogledati u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Bane Čolak

#Bora Santana

#Milan Milošević

'