AKTUELNO

Imao šta da kaže!

U toku je anketa u Beloj kući. U jednom momentu je došlo do sukoba Vanje Živić i Žane Omnie sa Slađom Poršelinom gde su jedna drugu krenule da vređaju oko toga koja izgleda mlađe.

Nakon toga je Bojana Pavlović navodila samožive osobe:

Ovde ste svi samoživi, ovde nikome nije palo na pamet da kupi deterdžent i sunđere. Svi ste samoživi i niko nije u kolektivu - dodala je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Pablo, Šan i Samir - dodao je Mensur.
Za mene je to Dario koji je samoživ prema Sneži, on nije kavaljer. Nikola Lakić je drugi, o njemu govore njegovi postupci, a treća je Aneli, ja sam nju smatrao prijateljem, bilo bi suludo jda je ne nominujem nakon svega, ja sam nju branio, posvađao se sa svima zbog nje, ona se toliko promenila, a ona neće da se izvini - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Za mene je to Anđela koja je potpisala ugovor bez porodice, a posle nje je Milena. Ona je forsirala Bebicu da diskvalifikuje Miljanu, te je poturala majice sa Takijem i Teodorom, a treća osoba je Ivan Marinković - dodao je Sloba.

Foto: TV Pink Printscreen

Milana Kačvenda je odgovorila Slobi:

Što se tiče svega, neću te ostaviti na miru, ja ću uvek izneti demanti na tvoje izlaganje i na to šta radiš, to nema poente - rekla je Milena,.

Detaljnije pogledajte u nastavku. 

Autor: N.B.