AKTUELNO

Tresu se zidovi!

Kako je Žana Omnia završila sa svojim izlaganjem o svađi sa Ivanom Marinkovićem, voditelj Milan Milošević dao je reč Marinkoviću.

Ja sam užasno gadan na jeziku, ja imam i argumente za to - rekao je Ivan.
Rekla sam da na svaku koru od banane na koju se bude okliznuo, da će misliti da sam ja...Ovaj degenerik priča o sebi 10 godina na televiziji. Ja ti orah iz ruke ne bih uzela, takvima kao što si ti dam da mi operu auto i uzmem kusur da se ne osete bitnim - rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Za to za koru od banane sam ti rekao da mi popu**te ku**c i ti i Bobanac - rekao je Marinković.
Najbolje porodične odnose ima, najbolja je majka, ona je majka za primer - rekla je Vanja, a to su potvrdili Ša, Matora i mnogi koji je poznaju, te je nastavila:
Slinavac, pijandura, padao je po ulici, udao se za Gocu Tržan. On meni nema šta da zameri ovde, osim da se bavi lažima i da izmišlja. Svako leto sam sa ćerkom na moru dva ili tri meseca. Ljubomoran je jer mi se može. Ja ovde nisam došla da se kockam sa porodicom, ti si pravi šibicar i klošar iz kraja - rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko mi se javljao i tražio da prenesem njoj poruke. Meni su njeni komentari užasni - počeo je Ivan.
Ljudi se smeju na njene komentare, ona je klasična glupača plastična. Ona kada žvaće, ja se plašim. Ti se stidiš krštenice, dala si sebi francusko ime, a zoveš se Radmila - rekla je Ivanova Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je meni bitno kako će Jelena seljanka od Ivana šibicara da me zove. Ovo je (Ivan) genetski otpadak ljudskog roda, a ona je žena otpadka ljudskog roda - rekla je Žana.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.