AKTUELNO

Ne može da se izvuče!

U toku je emisija 'Pretres nedelje' , a voditelj Milan Milošević pročitao je sledeće pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Kumo a šta je loše Aneli uradila osim što je sedela sa tobom i slušala razne priče, od nmaznih rijaliti igrača koji jure kadar preko nje - glasilo je pitanje,
Nisam nikada rekla da je loše uradila, rekla sam da je napravila greške. Na određene greške sam joj skretala pažnju, jedna od je da ne sluša ljude u kući. Rekla sam joj da će se Marko vratiti, da je nešto loše uradila nije, ali tolerisala sam da se ona smeje, ona kada je pod pritiskom ona ne ume da se brani - rekla je Milena.
Ovo je istina šta je ona rekla, mi smo svaki dan provodile vreme, po ceo dan smo provodile vreme zajedno. Ona je stvarno na svaki mogući način pokušavala da skrene pažnju da se nešto loše desilo, ali sam joj non stop dolazila i govorila kako mi ovaj govori ovo, ovaj govori ono. Imala je par puta momente gde nisi verovala da će doći, nisi bila sigurna - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedino prva noć kada je on otišao, Bebica mi je rekao da se Janjuš neće vratiti, i da mu sen spakuju sve stvari - rekla je Milena.
Jel si ti meni rekla da su mu spakovali kutije da mu spakuju stvari - rekla je Aneli.
Nikada ne - rekla je Milana.
Slažem se da mi je skretala pažnju, ali ovo što priča po ćoškovima. Iz situacije za Maju, radiš to da potenciraš kako je Maja povraćala - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Slažem se da Maja ceo dan povraća, i ja sam kriva za tvoj odnos sa Janjušem. Ti si ograničena kao terasa. Aneli ti ne možeš da mi kažeš da sam ja menjala stavove jer ja nisam, Marko i ja smo ti govorili da će se vratiti. Ja nikada nisam rekla da se Janjuš neće vratiti. Prvo ja ne idem po ćoškovima. Ja tebi nisam htela da kažem šta sam pričaka sa Janjušem, jer mi je sve rekao, a isključila si bitne stvari. Tek poslednji dan asm te pitala ko je Alen - rekla je Kačavenda.
Nemojte više da pominjete Alena - rekla je Aneli.
Nema potrebe više da pominješ Alena, da popričate kad izađete, da vidite kako ćete. Da mi je spomenla ranije pa i da mi bude jasnije - rekao je Janjuš.
Ljubomoran si - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je bockanje - rekao je Janjuš.
Ja nemam potrebe više da ga pominjem - rekla je Aneli.
Aneli je li taj tvoj momak znao da imaš prema njemu simpatije - rekla je
To je totalna glupost, meni mama što je njega spomenula. Ja sam samo rekla da sam ga simpatizirala, imala ssam simpatijice, znao je da ga hvalim - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam ni sumnjao da nije znao - rekao je Janjuš.
Sve mi je jasno - rekao je Janjuš.
U ovoj situaciji sam jako napet, mogao bih da završim sa nekom ženom sem sa Aneli - rekao je Janjuš.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.