AKTUELNO

Romantik u duši!

U toku je emisija ''Gledanje snimaka''. U narednom video-snimku, pušten je razogovor Samira Ramovića sa Milenom Kačavendom, koji je na sve načine pokušao da smekša njeno srce.

Foto: TV Pink Printscreen

Blamira se kako stigne. Ovako poniženje sebi nije smeo da dopusti. On je čovek koji želi da se bavi pevanje, mora da misli o reputaciji koju ima. Ne sme da pijan kruži oko Milene i moli je za malo ljubavi, to tako ne treba. Ja se ne mešam ko će sa kim biti, ali mislim da sebi ovako nešto nije smeo da dopusti - rekao je Mensur.
Dopustio sam nešto što mi ne priliči. Verujem da je Mileni stalo do mene, ali da ne želi sa mnom da ima nešto zbog ovog prostora - kazao je Samir.
Kad smo otuišli u Amidži, on je tad izdramio jer nije sedeo pored mene. Nakon toga, malo se napio, pa je pred žurku krenuo da govori kako me voli i kako su mu emocije porasle. Maju je smarao dva sata, posle je došao do mene. On je komentarisao odgovor u Amidžiju na pitanje da li bih se vratila bivšem mužu. On nema pravo na to, ne može da priča o tome. Od mene nije zaslužio neke stvari, ali prevazilazi okvire time što govori da ja njega volim - rekla je Milena.
Nisam rekao da me voliš, ali da postoji nešto - istakao je Samir.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.