AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija ''Nominacije''.Vidteljka Ivana Šopić dala je reč Slađani Poršelini Lazić kako bi nominovala između Anđele Šparavalo i Danijela Dujkovića Munjeza

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Munjom sam imala jedan konflikt, ali se na tome ztavršilo. Dopada mi se njegov boravak ovde. On je shvatio neke stvari, iznosi svoje stavove vrlo jasno. Ne dopada mi se jer neke stvari ne komentariše do kraja, već zadrži detalje za sebe. Prema meni si dobar. Okej si momak, energija ti je savršena - rekla je Slađa, pa se osvrnula na Anđelu:
Anđela i ja smo se upoznale u karantinu Ona je bila nasmejana, brinula je o sebi, uvek je bila vedra. Na dvosedu je rekla da se plaši vike i dreke kada je Bojana u pitanju i da se zbog toga znoji i strahuje - rekla je Slađa.
Imate vi problem sa mnom, a ne ja sa vama - dodala je Bojana.
Ti si, Bojana, jedna pi*kica. Ja govorim šta je meni rekla tvoja devojka. Braniš joj da se sa mnom druži. Ti si monstrum. Anđela se plaši da se druži sa mnom. Bojana je jutros vrištala jer je pričala sa mnom. Bojana me sklanja od nje jer je uverena da ću ih rastaviti - kazala je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Je*em te ja u usta. Nisi ti nikakva drugarica Anđeli, sve radiš zbog kadra - istakla je Bojana.
Bojana manipuliše sa Anđelom. Ja se nadam da će Anđeli doći iz du*eta u glavu da je laže, maže i manipuliše. Kakva je osoba koja ne želi ni sa kim da pije kafu, beži od svih i svakoga vređa? Nominujem Anđelu - rekla je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video klipu. 

Autor: S.Z.