AKTUELNO

Metež u Beloj kući!

U toku je emisija ''Nominacije''.Vidteljka Ivana Šopić dala je reč Žani Omnii kako bi nominovala između Anđele Šparavalo i Danijela Dujkovića Munjeza. 

Foto: TV Pink Printscreen

Plač Anđeline majke mi je ostao u sećanju, razarao mi je dušu. Anđela je plakala, rekla je mami da će obratiti pažnju na ponašanje i skloniti se od Bojane, a onda je opet sve po starom uradila. Anđela, nije do tvog istopolnog odnosa, koliko do toga da to reči ne prate dela. Smatram da je svako Anđelino izlaganje jedna velika laž. Što se tiče Munje, on ne može da se usaglasi sa mojim stavovima. Zamerila sam ti jer si mi rekao da lupetam gluposti. Imaš pravo da bitišep u rijalitiju kako želiš. Nominujem Anđelu - kazala je Žana.
Ove nominacije doživljavam lično. Prošle godine sam sedela pored jedne osobe(Anite) gde su mi ljudi govorili sve i svašta. Anđela, ko te je*e. Ti si sama sve ovo izabrala. Bojana i ja smo drugačije, ali kad komentarišu njenu opredeljenost na loš način, vređaju i mene. Ako ćemo po selektivnoj pravdi, ove dve devojke su u vezi. Ja sam bila u sličnom odnosu. Bojani ništa ne zameram - kazala je Matora.
Moram samo da kažem da sam ja Anđelu priznala kao devojku, uskoro bi nam bila mesečnica jer nismo zajedno. Nisam se folirala, kao što se neki ovde foliraju - dodala je Bojana.
Ne bih ništa ovde da dodajem. Bojana je sad rekla dovoljno. Odnos s Anđelom je okej. Što se tiče Munje, kažem mu uvek sve u lice na čemu mu zameram. Rekla sam ti da ne muvam Lejdi Di. Smeta mi kad mi prebacuješ jer se družimo jer si uveren da nešto postoji. Ona mi je drugarica, gledam je tako. Vas dvoje ste mi jako simnpatičn, a ti si prema meni uvek bio korektan. Ostavljam Munju - istakla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video klipu. 

Autor: S.Z.