AKTUELNO

Ne štedi!

Nakon odgledanog priloga u kom se prikazivala kompilacija zadatka koji je Uroš Stanić tražio kako bi Marku Janjuševiću Janjušu ispunio želju i da bi on dobio psa, te je 48 sati glumio Janjuševog kućnog ljubimca, voditelj Darko Tanasijević u Šiša baru ugostio je Jovanu Tomić Matoru.

Primi moje saučešće, suvišno je da te pitam kako si - pitao je Darko.
Nisam dobro i nije dobro Darko ništa. Taman se malo dignem i onda ovo - plakala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko su ljudi u kući koji tebi čine boravak lakši i koji te hrabre i vode - pitao je Darko.
Milena, Marko, Lejdi Di, cela ona ekipa koja je uz mene od početka. Nisam ni obratila pažnju, ali uglavnom su svi bili tu u ovakvim situacijama...Najteže mi je ovih dana padale te neke stvari...Razmišljala sam šta bih ti rekla, danas kada se ovo desilo, nek priča ko šta hoće. Ja pričam jedno, drugo se priča, treće se govori. Neko ti kaže da se prati 24 sati strim, a onda ona kaže da se brak ne važi u Srbiji...Ono što mi je najsvežije jeste situacija sa tobom. Ako ja tebe zamolim za reč da prestane, tako je bilo i za ormar, bila sam kriva. Ja sam znala i za Bebicu i za Aneli. Ja sam juče Anđelu jasno stavila do znanja da znam i njegove priče i prijatelje, on na tako elokventan način podvuče da sam ja sve loše, da bi ti pomislio: "Ovaj dečko lepo izlaže, ne vređa". I treba da se brane, al nemoj da mi kažu da me ne diraju. Imaju isti cilj i interes, a to sam ja. Anđelo sklanja Anitu od mnogo svađa, a kada sam ja u pitanju, njemu to ne smeta. Kada ga ja pitam: "Je l' ti čuješ šta tvoja devojka priča", da ti nisi, citiram, ušao, ja bih i dalje s Matorom - plakala je Matora.
Misliš da bi bilo normalno i očekivano da Anđelo u trenutku kada ona iznosi neke stvari, da je zaustavi - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' normalno da pušta svoju devojku da na pitanja novinara ili gledalaca poredi dve veze?! On nju brani dodatno da us**e meni. Druže, je l' ste srećni?! Oboje me poznaju i znaju da kada me čačkaju na finjaka, da ću ja jednom da prećutim, pa da iskuliram, pa onda sarkazam, ali sto puta neću...Da li su oni meni bitni?! Da li mene neko vidi da ja blejim tamo gde su oni?! Ne - rekla je Matora.
Ti ako kažeš da ti je Anita nebitna, očekivano je da ćeš da mi odgovoriš - rekao je Darko.
Ja nisam problem, nego njoj da dolaze pitanja: "Kako si ovako, onako...", ona ne bi ni pet minuta izdržala. Mene boli briga, samo me ne čačkajte...Anđelo je ušao sa ciljem da prosvetli narod da sam ja loš čovek. Ona na svako pitanje gleda u njega kako da odgovori, jer je ona u strahu da je on ne šutne - rekla je Matora.
Ako je sve to tako, koliko to dugo može da traje - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Tako je radila i sa mnom, daleko im lepa kuća. Borila sam se sa vetrenjačama. Sve i da je tako, da ja radim to što oni kažu, zašto imaš potrebu da ispričaš šta ispričaš i da nastaviš da pljuješ po meni?! Sto posto Anita je ispričala sve Anđelu, Anđelo njoj, imaju tačno tako: "Slobodno pričaj...". Anđelove odbrane su tri puta pale u vodu, jer ga je Anita demantovala. Zahvaliću se Sanji Stanković što mojim roditeljima i prijateljima čestita sve. Da se ja pravdam, da ja govorim...Kao što je Anđelo Ranković ponovio da me poznaje, poznajem i ja Anđela Rankovića, ali ja o njemu neću pričati...Može slobodno da navede ljude poimence koga sam izdala i povredila, jer on meni nije dao. Neka mi da imenom i prezimenom. Čovek mi priča da je prešao u drugi lokal, a ti si sada našao da otvoriš oči za mene i Teodoru Džehverović, pa si poslušao mišljenje onog kog poštuješ, nije Lepi Mića, a kao nećeš da čuje javnost i učesnici. Kune se u Alekseja i laže - rekla je Matora.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.