AKTUELNO

Ostala šokirana!

Nakon odgledanog priloga u kom se totalno raskrinkala afera Jovane Cvijanović i pevača Peđe Medenice, voditelj Darko Tanasijević u Šiša baru porazgovarao je sa Teodorom Delić.

Šta bi sve ovo za ova tri dana - pitao je Darko.
Ja ne znam više šta da kažem, mislim da ispadamo smešni i on i ja. Najbitnije je da se stvarno volimo i da sam i ja njega zavolela - rekla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li iz inata piješ iz iste čaše iz koje pije i Nemanja Gačić, kao i da nosiš njegov kačket - pitao je Darko.
Jao, mrzelo me je da uzmem drugu čašu, pa sam uzela tu. Ja sam se smejala na kraju koliko je on izgledao jezivo. Smešno je sada kada sve prođe, ali tada uopšte nije smešno. Čula sam da je neko prosuo priču da sam ga pipkala za kolena, to nije istina! Nemanja me je svaki put saslušao iako ja njega svaki pu šikaniram kada se pomirim sa Nenadom - rekla je Teodora.
Šta ti je pričao - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemanja?! Pričao je, to je njihov neki lični sukob, Nenadov i njegov. Kada je ovaj rekao za njega jedno, pa ovaj drugo. Napravili smo kompromis da neću da pričam nešto s njim preterano, ali neću dečka izbegavati. Neka normalna komunikacija u prolazu i to je to. Danas sam primetila da je ovog puta on uzdržan i da on ne komunicira sa mnom - rekla je Teodora.
Zameraš Nenadu što se promenio jer nije pažljiv i bajan, da li smatraš da će uspeti da promeni - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam pričala da sam se ohladila je zbog tog nepoštovanja. On je rekao da će se to promeniti i da to tako neće biti, da nije tako video i da nije znao. Ja sam njemu na neki drugačiji način skretala pažnju na to - rekla je Teodora.
Da li bi pre vozila rolere ili 43- ojku - pitao je Darko.
Rolere - rekla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

E sad si se zeznula, jer je Gačić poznat po tome da vozi rolere - rekao je Darko.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.