AKTUELNO

Šokirani!

Ukućani šokirani zbog Stanijinog navoda da želi da oduzme dete Aneli, osuli rafal po njoj.

Foto: TV Pink Printscreen

Ajde da se dotaknemo Stanije i toga što ona gostuje u emisijama i javno se eksponira, ona javno podržava oduzimanje deteta njoj, kako to komentarišeš? -pitao je Milan.
Mislim da je to suludo, koji je ku*ac Stanija da nešto priča o tome, ona da odlučuje o bilo čemu. Zamisli ja sad da kažem oduzmi svom bivšem dete da ga više nikad ne viđam, meni bi to bilo katastrofa. Ona je ovde govorila da otac njenog deteta provodi vreme sa svojom ćerkom. Asmin treba da kaže da mala treba da bude sa oba roditelja, šta ima Stanija da razmišlja o tome. Zamisli da žena oduzme majci dete zato što su se ovde posvađale, to ne treba da se dovodi u obzir uopšte. Mojoj supruzi nije padalo na pamet da mi zabrani da vidim dete ali izgleda da nismo svi isti -rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta oće Stanija ona nije vodila računa o keru svom ovde a kamoli da vodi računa o detetu, o čemu mi pričamo -rekao je Đedović.
Ja nju Milane uopšte ne pominje, ne znam zašto se bavi sa mnom. Neka vodi brigu o svom potomstvu a ne da razmišlja o mom detetu. Oni samo hoće da prave medijsku pompu, to im je najbitnije, ne zanima ih dete. Nora stalno priča o ocu, neka je pozove samo na kameru jer ga ona jako voli -rekla je Aneli.
Ona ne bira sredstvo da dođe do cilja, šta oće ona obična ku*vetina da nekome nešto oduzima, eto vam vaša pobednica. Ježim se na te teme, ja ne znam šta treba toj kurvetini da se uradi, treba da je pljuju i gađaju jer za bolje i nije. Ološ od žene, dovedite je da je raščupam lično ja ovde -rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.