AKTUELNO

Nastao haos!

Ša ne može da razume kombinacije, Žana obožava veze bez veze.

Foto: TV Pink Printscreen

Moj odnos bez veze je bio bolji od mnogih veza, tako da podržavam to ukoliko neko ne želi da se obavezuje -rekla je Žana
Ja nisam pristalica veze bez veze, ne znam kako neko uživa u tome da nije priznat i da samo bude na veče sa nekim, po meni je to bruka, sramota i blam. Za mene je to prejeftino i nikada ne bih mogao da budem u takvom odnosu -rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako imaš seks sa jednom osobom, a juriš drugu po kući. Meni je to katastrofa, da ulaziš iz seksa u vezu, meni je to lako moralno i mislim da nema perpsektivu -rekla je Bojana.
Ja ne želim protiv nekih izmišljenih pojmova ovde da se borim, Žana nije verodostojna da brani taj stav. Uložiću prigovor i na smigola, imamo dokaz da je ona u kombinaciji sa Anđelom jer nije potvrdila vezu. Ako ste vi zadovoljni u tim vezama bez veze meni je to okej, ali mislim da je to samo izbegavanje obaveza,+. Ukoliko želite da budete u vezi morate da upoznate tu osobu a ako se je*ete sa strane nema ništa od toga, ko zna kako se nalazite pijani i po nekim budžacima, to je meni užasno -rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.