AKTUELNO

Žustro!

U toku je emisija koju vodi Darko Tanasijević. Danas će staviti učesnike na zanimljiv izazov. Šta bi učesnici poručili svojim porodicama, saznaćemo tako što će otići kod Džastina Bibera i poručiti jednoj bitnoj osobi ono što žele da čuju.

Foto: TV Pink Printscreen

Porodico moja volim vas, deko čuvaj zdravlje, hoću kad izađem u julu da se družimo svi zajedno, deko volim te -rekla je Jelena.
Želeo bih da pozdravim svoju decu, jedva čekam da mi zaspete na grudima, voli vas tata najviše na svetu -rekao je Samir.
Dobro veče, porodico volim vas najviše, mojim drugarima da kažem da ste najveći, obožavam Vas, voli vas brat puno, vidimo se -rekao je Terza.
Za mene je ovo jako emotivno, pošto su meni svi pokojni većibnom, deci ne mogu jer su mala, ali hvala svima koji me podržavaju -rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Mama neke stvari moram da uradim zato što vraćam ljudima inatom, super mi je ovde prelepo je, neću sad da plačem, ne brini se -rekla je Sara.
Obratiću se mojim najmilijima, da izrazim saučešće Matorinoj porodici itekako ćemo da stanemo na njenu stranu i da je štitimo od ološa -rekao je Munjez

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.