AKTUELNO

Bez okolišanja, pravo u metu!

U toku je emisija ''Pitanja gledalaca''. Marko Janušević Janjuš nastavio je izlaganje vezano za dete njegove devojke Aneli Ahmić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bih voleo da dođe naredni momak moje bivše žene i kaže joj da treba da mi odnuzmu pravo da viđam Krunu, jer sam imao vezu u rijalitiju. Sigurno postoje problemi u svakom braku. Mogu da se požalim drugu ili drugarici, ali da odem i javno blatim majku svog deteta?! On(Asmin) je muško, treba da kaže Staniji da ne treba da blati majku njegovog deteta, a on neka kaže šta ima već, ali njoj. Ne osporavam to što je on išao negde, uradio je šta je uradio, ali ovo mi nije jasno. Blati se žena s kojom ima dete. Ne bih mogao da zamislim da Aneli zabrani da Asmin viđa svoje dete - kazao je Janjuš.
Naravno, ja to ne branim - dodala je Aneli.
Aneli one zagrljaje i suze niko ne može da odgumi. Dokazali ste emocije - glasila je naredna konstatacija.
Ovde me mnogi optužuju da sam glumnica, a ja to nisam. Volim ga, vidim da on mene voli. One suze nisu mogle da se odglume. Da radim išta zbog kadra, ja bih sad plakala jer pokušavaju da mi oduzmu starateljstvo - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Milane, danas mi je jako loše, jer je danas mesec dana od momenta kad sam saznao da mi je brata više nema. Znam da je sa mnom biti jako teško, nije to sve lako. Kad bude bilo četrdeset dana, opet ću biti malo ćutljiv. Ovo je teška sitacija, kako moja, tako i njena. Obostrano nam je teško - kazao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije  pogledajte u video-klipu. 

Autor: Pink.rs