AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Prvo pitanje pročitano je Jovani Tomić Matoroj.

Kažeš Mića pere Anitu, kako je pere kada je osuđena zbog toga što je uradila, pa nismo mi gledaoci gluppi - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Pranje i poliranje je uključeno na maksimum. Bilo ko ko ima drugačije mišljenje je pu**ć ku**a, tako da mislim to što je navedeno - rekla je Matora.
Ja nikoga ne perem, svako odgvara za svoja dela i nedela, svi smo je osudili zbog onoga što je uradila...Ja sa tim nemam ništa, samo radim ono što smatram da treba da radim. Nek mi Bog sudi ako ja radim nešto loše, ponavljam, znam šta radim odlično. Biću još žešći, pravedniji...Ja sam takav kakav jesam, mogu da me vole, mogu da me ne vole, a oni neka paze šta rade njihovi partneri - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mislim na pranje od Matee, nego upravo na tome kada neko kaže da nekoga izvodi na pravi put, tačno se zna na šta se misli. Ne mislim na pranje od postupaka koje su svi komentarisali - rekla je Matora.
Šta te više briga šta Anita misli o tebi, a posebno bivši drug Anđelo i Mića?! Dokle ćeš dozvoljavati da te porodica gleda kako se kidaš - glasilo je pitanje.
Smogla sam snage da se to završi, sve što sam imala i rekla. Iskreno, u takvom sam stadijumu da me sve razludi. Neke stvari iz mene prirodno izlaze, ja bih volela da imam toga što neko drugi ima, ne bih rekla da se to zove šlif - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja Matoroj nikada ništa ne zameram, shvatiće ona sve svoje greške, samo polako. Vreme je najbolji sud za sve, ima mnogo pu**ča ku**a - rekao je Mića.
Što se tiče pravog puta, mene Mića ne vraća na pravi put, niti mene bilo ko može da opere od onoga što sam uradila, to ostaje sa mnom zauvek. Na pravi put mislim da se okrenem detetu, porodici i svemu - rekla je Anita.
Ja nikome nisam branila, ja sam se za taj put zalagala. Ja nisam ni mala, a ni luda. Nikoga nisam terala ni na koje puteve, svako bira kako će sam - rekla je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko su lažni, a ko pravi, niko nikom ne veruje. Nikada ni za koga nisam navijao, kada sam imao svoj stav, ja sam ga izneo. Nisam fasciniran ovim ljudima, niti njihovim životima i njihovim delima. Ja sam fasciniram sopstvenim životom, a ovde je najbitnije da se bude na mojoj strani. Moja strana je da se priča istina i ono što se misli - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.