AKTUELNO

Haos!

Sledeće pitanje bilo je za Milicu Veličković.

Milice, možda Anita dolazi lastom za Beograd, ali se ne ponosi afterima i trojkama kao ti - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se ponosim stvarima koje sam radila i stojim iza njih, a ona jedan dan priznaje, a drugi dan ne priznaje greške. Ku**inski je namazana u duši. To je neko koga će tek pojesti veliki grad - rekla je Milica.
Ja nikada nisam bio na afterima, mene te stvari ne zanimaju. Bio sam suvlasnik jedne od najboljih kafana u celom gradu, izlazio sam, jesam, ali njihovi afteri i sve ostale stvari uz to, mene to ne intresuje - rekao je Anđelo.
Ja sada da pričam od koliko do koliko sati je to, to što oni pričaju. Ne pričam o doba dana i noći, after znači posle...Gde su oni blejali kada je bila korona, tada su blejali isto po stanovima - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si svesna da si džaba studirala posle ovoga što pokazuješ, niko ti neće dati posao?! Tvoj fond reči svodi se samo na psovke - glasilo je pitanje.
Pop**i mi ku**c taj koji je to postavio - rekla je Bojana.
Ja nisam završila školu, ne zanimaju me fakulteti, a spominje ovde kako su jake kompanije u nju ulagale, a njen vokabular je katastrofa. Moj vokabular je širi od tvog. Jako mi je drago što narod vidi ko je Bojana, pokazala se kao najgora osoba - rekla je Poršelina.

Foto: TV Pink Printscreen

Svaki dan ću vam je**ti mamu u pi**u, to ste i zaslužili - rekla je Bojana.
Meni ne možeš ništa, ja sam blindirana - rekla je Slađa.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.