AKTUELNO

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ita enim vivunt quidam, ut eorum vita refellatur oratio.

Maca Diskrecija je de

Maca Diskrecija je zbog svoje zaljubljenosti u Boru Santanu uvek prelazila preko svih svađa koje su imali i vraćala mu se u zagrljaj. Jelena Krunić je uputila Maci pitanje da li bi se pomirila sa Borom ukoliko bi on napravio određene ustupke i kada bi svim delima pokazao da mu je stalo do nje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bih se nikad njemu vratila, ni pomirila. Zato što sam bila mnogo zaslepljena. Bila sam mnogo zaljubljena. Normalno sad to sve prolazi, kako vreme odmiče, biće mi bolje. Ne mogu sada odmah da se zaljubim kada dođe drugi. Vreme je lek za sve. Što se tiče njega, mnogo me puta ponizio, nikad me nije branio, ne da me nije branio, u stvari bio je kao i svi drugi... Mnogo je imao ružno ponašanje, nema ni trunku poštovanja prema meni. dala sam mu i ruku svoju. Mnogo me povredio.

Foto: Printscreen Youtube

Bora je pred svim ukućanima priznao da je radio sve iz šale i da nije imao ozbiljnu nameru sa ovom ukućankom, što je ponovo povredilo Macu.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: Krunićka UPUTILA JAVNO IZVINJENJE svom dečku: Poljubac se desio ranije nego što ste svi vi znali! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-snimku koji se nalazi ispod teksta.

Pink.rs

#Bora Santana

#Maca Diskrecija

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'