AKTUELNO

Ona je sigurna da je Kristina imala se*s sa Filipom.

Miljana Kulić pri ulasku u rijaliti "Zadrugu" osuđivala prevaru Slobe Radanovića koji je u Beloj kući započeo vezu sa blogerkom Lunom Đogani i time povredio svoju suprugu Kristinu Kockar. Nakon što je zadrugarima prikazan video-snimak gde su Filip Đukić i ona proveli izvesno vreme u kupatilu, svi sumnjaju da su njih dvoje imali se*s, ona je promenila mišljenje.

Foto: TvPink Printscreen

Glavna tema u sinoćnoj "Igri istine" je bio upravo odnos između Kije i Filipa Đukića, a evo šta Kulićeva zapravo misli o pomenutom video-klipu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Odgovorno tvrdim da je Kija zaljubljena u Filipa i to mogu da potpišem. Nikada me intuicija nije prevarila na osnovu onoga što ja vidim. Ona neće to da prizna zato što želi da bude žrtva u narodu iz razloga što je već predstavila momka napolju, pa da ne bude da je uradila isto što i Sloba, a uradila je samim tim što je prevarila Slobu. Mislim nije ga prevarila, prvo je on nju, pa je ona bila sa Andrijom, pa je jedan jedan - bila je iskrena Miljana.

Foto: Printscreen Youtube

Poznato je da Kulićeva nema dlake na jeziku, pa je svojoj cimerki sasula sve u lice šta misli o njenim postupcima.

Pročitajte još: TO JE BILO PRAVO ROKANJE: Matora zatekla NJIH DVOJE tokom S*KSA, nije mogla da dođe sebi zbog onog što je videla! (VIDEO)

Šta je još rekla možete pogledati u narednom video-snimku.

Pink.rs

#Kristina Kockar

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'