AKTUELNO

Imali šta da kažu!

Naredni koji je nominovao bio je Boža Džons.

Žana se meni pokazala kao priajtelj, prava si dama. Jedna si od retkih koja popriča sa mnom kada sam tužan. Sjajno komentarišeš, a ljudi te ne gotivie jer imaš šta da kažeš. Mnogo si dobar čovek. Objektivna si tokom komentarisanja. Ivana i ja se znamo od Zadruge 6. On je samo čekao priluku, da se posvađa sa ljudima koji su bliski sa Mićom, on je sitna prodana duša. Ivan ide u izolaciju - rekao je Boža.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam za Ivana čuo kada od jedne žene koja ga je stalno pominjala, pa sam morao da ga guglam. Moram ti reći da si ti moj spasitelj, hvala ti. Žana i ja smo imali fin odnos, međutim ona je menu zamerila ponašanje sa bivšom. Moram da sa čuvam spasitelja - dodao je Darijan,.
Ja sam Darijana osudila jer nije znao koliko dece ima napolju i što je pričao kako želi da bude u svom rijalitiju - dodao je Darijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Žana i ja smo odpočekta okej, ali mislim da je lažna, jer se kači za jake igrače. Imamo okej odnos, ali nemam lepo mišljenje o njoj. Ivan je najbolji komentaror, jako te gotivim,Ivane tvoja lična stvar je to za tvoje dete, to ne treba niko da se meša. - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni se sviđa Ivanov odnos sa suprugom, oni spavaji preko puta mene, i meni je toi super. Staju jedno drugom u zaštitu, a on i ja imamo jako lepo kumunikaciju, ostavljam Ivana a šalje Žanu koru od babane u izolaciju - dodala je Lejdi.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku. 

Autor: N.B.