AKTUELNO

Puni zavisti!

Anita i Anđelo se zahvalili podršci na poklonima od podrške za mesečnicu, nastao haos zbog sujete određenih zadrugara na njihove poklone i podršku.

Foto: TV Pink Printscreen

Aniti i Anđelu je danas mesečnica, dobili ste mnogo poklona danas i čestitiki, šta se danas izdešavalo i da li ste osetili prezir i ljubomoru od ukućana? -pitao je Milan.
Prvo da se zahvalimo svima, podršci i našoj armiji, stvarno su poslali pregršt poklona. Iznenađen sam bio i nisam obraćao pažnju na zavidne ljude, nije me interesovalo to, bilo mi je bitnije to što smo dobili
Nisam obraćala pažnju na ljude i komentare, osim što sam čula od Ivana da smo kopija Aleks i Filipa od prošle godine -rekla je Anita.
Pa šta je problem, samo sam napravio paralelu -rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora šta kažeš za javnu podršku Angelininu i to što im je poslala poklone? -pitao je Milan.
Meni je to normalno, očekivala sam to, svaki par ima neku podršku, meni je to normalno, jel treba da im čestitam mesečnicu sad? -rekla je Matora
Nismo obraćali pažnju ni na Matoru niti na bilo koga -rekao je Anđelo.
Ljudi koji su Matorini drugari i ne podnose ih organski a najeli su se torte. Evo na primer Luka Majčica i mnogi ostali -rekla je Tamara.
Ja sam njoj rekao neka radi kako misli i želli, ja ne mogu sa njom da se borim. Sto puta sam rekao Matoroj da ne treba da ima kompleks na muškarce, ne može ona da se takmiči sa tim, to su dve različite kategorije. Ne mislim da mogu sa nekom ženom da se takmičim, tako i ti sa muškarcem, to su potpuno drugačiji odnos, ajde da se takmiči sa drugom ženom ali ovo sa muškarcem ne mogu da razumem -rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.