AKTUELNO

Ispričala šta stvarno misli o svemu.

Luna Đogani je u toku jučerašnjeg dana izabrana za najnegativnijeg zadrugara i ona je tu titulu u prvi mah primila sa velikim negodovanjem, ali se pomirila sa tom činjenicom s obzirom na to da nosi etiketu "ljubavnice", zbog toga što je uplovila u vezu sa Slobom Radanović koji je oženjen. Ona  veruje da postoje mnoge devojke koje su se poistovetile sa njgovom suprugom Kristinom Kockar i da su zbog toga takvi rezultati.

Foto: RTV Pink

Novinari su upitali Lunu zašto uvek prebacuje Slobi kako je ona tu uvek za njega da mu pruži utehu kada god se posvađa sa Kijom.

Otkako je ona ušla oni večito pokušavaju nešto da reše. Vrte ploču u krug i nikako da Vidim da mu mnogo smeta kada uzimaju reč ku*va, njemu to smeta. Ipak je ona njemu i dalje bitna, bili su 5 godina zajedno. Onda ja želim u tom trenutku da ga razumem da mu kažem da ne treba da dozvoli da tako pričaju o njoj. On treba da ima svoje mišljenje, ali ne treba da dozvoli da bilo ko od njegovih prijatelja komentariše tako o njoj, rekla je ona, a onda prokomentarisala svoje ponašanje u prvim nedeljama kada je histerisala svom dečku kada god je stao u odbranu svoje još uvek zakonite supruge:

Foto: Printscreen Youtube

Na početku mi je sve smetalo, nisam znala kakav odnos imaju. Ja nisam znala da li ona njega još uvek voli. Mi smo se ovde zaljubili i to je moglo da bude da smo se istripovali. Nisam mogla da znam kako je ovde da bude. Kada je ona ušla meni nije uopšte bilo svejedno. Bila sam i ljubomorna i smetalo mi je kad je pogledao, kad je pored nje. Sve mi je smetalo, jer je to normalno, ja njega volim i ne želim da ga izgubim. Ne želim ni da pomislim da ne možemo da budemo zajedno - rekla je Đoganijeva.

Za sam kraj razgovora Luna je dodala da je sada napokon smirena i da ne oseća ljubomoru prema Slobinoj zakonitoj supruzi, jer je sigurna u Radanovićevu ljubav.

Pročitajte još: KIJA RAZOČARANA U SVOG SUPRUGA, ON POTVRDIO priču novinara! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'