AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija ''Pitanja novinara''. Novinar portala Pink.rs, nastavio je razgovor sa Aneli Ahmić, nakon kratkog bloka reklama.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li postoji nešto čime te Asmin drži u šaci? - upitao je Darko.
Ne. Mogu 100% reći da nema ništa da kaže. Jedino što je imao, ja sam to već sama rekla. On jedino može da slaže. Za sve što kaže, neka priloži dokaz. On mene ne može da ugrozi, već može samo da pokuša. Trenutno to radi sad preko Janjuša - kazala je Aneli.
Koliko ti je važno to što Janjuš ima potpuno poverenje u tebe? - upitao je Darko.
Naravno da mi znači. Težak je sve ovo pritisak za njega, verujem da se on boji, ali da je svestan svega - kazala je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ti smeta jer određeni publike banalizuje tvoj odnos sa Asminom, govoreći da si sponzoruša, a da si s druge strane rekla neke stvari, koje govore da si se trudila oko tog odnosa?! - upitao je Darko.
Kad smo se upoznali, on je vozio lep auto, koji nije bio njegov. Stan je bio lep, ali ne njegov. Ja sam donosila hranu u taj stan, koju je moja mama plaćala. Kad sam se porodila, nije imao 100 evra za nosilicu. Nije doneo čokoladicu kad sam se porodila. Pozajmio je auto da se slika, kad sam izašla iz porodilišta. Ja nisam sponziorisala Asmina, nego sam mu malo pomagala. Ja sam tek kasnije saznala da je on mene lagao i da stan nije njegov. Beba se rodila, mi smo morali da nađemo solidan stan da se preselimo, a on nije mogao da prihvati da više ne živi na visokoj nozi - kazala je Aneli.
Ti imaš lepe reči za Asmina, kada je reč o njegovom roditeljstvu. Kako to da on nema lepu reč za tebe? - upitao je Darko.
Darko, to mene ne zanima. On je dokazao da nije dobar otac, tek sad. Nije bio nikad idealan, ali sam ja prosti želela da moje dete ima oca. Bio je dobar otac, brinuo je o Nori. Ja kad poželim da idem do drugarice, on čuva naše dete, neki normalan odnos - kazala je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: Pink.rs