AKTUELNO

Lepe reči!

U toku je emisija 'Nominacije'. Večerašnji voditelj je Ivana Šopić. Ukućani večeras biraju između Nemanje Gačića i Teodore Delić kome žele da vide leđa.

Na redu da nominuju su Munjez i Sloba i Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Teodora je od prvog dana karantina sa mnom super, poštuje me, po meni se ponaša srazmerno situacijiu vezi. Nekad treba da postupi malo vatrenije a nekad gde treba da bude hladna ona je opet haldna. Sve se njoj uzima za zlo, kao da ne zna da se ponaša, ali ja ne mislim tako. Ja više zameram Bebici njegovo psovanje i nekad neke reči ali isto tako on nju čuva kao malo vode na dlanu. Oni vode ljubav kao zmajevi, gledali smo Samir i ja to, to je baš velika strast, pucalo je sve. Sa Nemanjine strane nema ništa prema tebi, on te ne komentariše nikad u tom kontekstu, nije da ga ja branim stvarno je tako. Ja ne verujem da je on u tom fazonu, on je odbio tri devojke ovde zbog devojke od spolja. Ostavljam Nemanju, šaljem Teodoru -rekao je Munjez.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa oba nominovana imam dobar odnos. Nemanja je jako vredan i ne libi se emocija, ja bih voleo da on uđe u neki odnos, ima mišljenje o svakoj temi i svakom odnosu, ne čujem ga previše često da priđe. Sve što vidi može da napravi, jako je pažljiv prema devojkama, jako je sličan Bebici po tom ugađanjem devojkama. Teodora jako dobro vrti priču, jako je odana Bebici, oni kao parovi imaju odličan odnos, maze se i paze, ona vrlo dobro delima pokaže da je dobar odnos, nju vodi inat kroz sve, vrlo brzo je ušla u odnos sa Bebicom, meni su i jedno i drugo dragi, šaljem Nemanju a sačuvaću Teodoru -rekao je Sloba.
Teodoru nisam gotovila na početku, kasnije smo porpičale i stekla sam lep odnos sa tobom. Ne znam zašto Nemanja negira odnos sa Jovanom, ja sam svedok njihovim emocijama, on nije hteo da bude sa njom zbog Janjuša, prema meni si okej i nikad me nisi uvredio. Itekako se ohladila od Bebice kad se desio incident sa Miljanom, tad je počela veći odnos sa Miljanom. Ostaviću Teodoru, šaljem Nemanju -rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.