AKTUELNO

Bukti rat!

U Eliti učesnici trenutno diskutuju o tome da li je ispravno biti ljubomoran u vezi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljubomora je poželjna, ali u malim količinama. Uglavom presedne osobi ako se prevrši svaka mera. Mislim da se veza ne može održati ako je neko sa osobom koja je previše ljubomorna. Neki na očetku skrivaju ljubomoru, pa se posle razotkriju - kazao je Anđelo.
Kako se može sakriti da je neko patološki ljubomoran? Ti si pokazao da si ljubomoran, ali nećemo o tome, jer sa istinom ne znaš da se nosiš - kazala je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao šta sam imao kada je reč o ljubomori. Možda sam u prošlosti bio ljubomoran, ali je sada to iza mene. Bilo je svega. Kada ste sigurni u sebe, onda nema potrebe da do toga dolazi. Kompleksi su povezani sa ljubomorom - istakao je Anđelo.
Ovaj fićfirić gleda devojke, a onda govori da one gledaju njega. Ja nisam primetila da se neka od devojaka bori za njega. Anita i on posmatraju da li ih neko gleda. Kad sam u nekom odnosu, mene ne zanima da li u mene neko bulji, dok on to radi. Ima manjak samopouzdanja - rekla je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Bojana ti stvarno misliš da imaš neke argumente, a nikad ništa ne kažeš konkretno. Glupa si kao tocilo - dodao je Anđelo.
Ajde, reci mi samo da li gešim negde?! Imam argumente, znaš i sam to - kazala je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: S.Z.