AKTUELNO

Šokirana!

Miona u totalnom šoku nakon Nenadovog haosa, ne može da dođe sebi, smatra da je opasan bolesnik i misli da je nije kriva za njegovo stanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Brate jel moguće ovo, ja sam pukla već pet puta kad mi govori da nađem nekog klinca i ja rekla naći ću onako iz sprdnje on počeo da ludi u tom trenutku. Daj bre brate, neka me pusti više na miru -rekla je Miona.
On meni da kaže idi nađi nekoga i ja posle stotog puta kažem naći ču, on počeo da lupa. Znaš kako me je izvređao, sve najgore, potrudiću se da ne uzmem to k srcu pošto su sve teške optužbe. Najnormalnije smo blejali i nismo imali problem, samo odjednom je prebacio i krenuo da me vređa zbog sitnice. Ja ne znam šta je sa ovim čovekom. Ništa se nije desilo kad vam kažem, on je opasan bolesnik -odbrusila je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije devojka ništa uradila, on je istripovao neke stvari i sad je u afektu skroz izludeo. Popio je sigurno malo više -rekao je Đedović.
Sad ako je budala ima da ga odvedu u zatvor. Obe kutije je polomio lik, skroz je izludeo a ja mu ništa nisam rekla. Odgovorila jednom na tih njegovih deset podbadanja, totalno debilno, sad će da se izvinjava sutra kad dođe sebi već ga znam unapred. Ne možeš svojoj devojci da govoriš deset puta idi nađi nekog drugog ako ti ne odgovaram -dodala je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.