AKTUELNO

Zaratili!

Anita Stanojlović odbrusila Ivanu Marinkoviću da je njena veza perfektna, a da se on sa njegovom ženom tukao, dok ju je on podsetio na njenu prošlost.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje za Ivana: Za poltrona Ivana trola, kako to da su sve veze prave samo od Anđela i Anite fejk?
Prave podrške su stvarno prave podrške, moji fanovi nikad nisu nikoga vređali. Ne znam da li će da ih zadovolji da kažem da je njihova ljubav prava, ne to nikada neću reći, to Anđelovo ulaženje na vrata, otimanje Matorinih devojaka, njegovo ku*čenje, to ne mogu nikad da podržim. Svi koji su njihovi poltroni su ih postavili kao najskladniji par, niko ko je neutralan nije primetio veliku ljubav prema njima. Meni ne pada pamet nikoga da rasturam, imam realniju sliku o svima od kako sam ušao, procenio sam ih kakvi su. Mislim da je i sa jedne i sa druge strane fejk, ne mislim da je homo veza drugačija od lezbo. Podržavam Bojanu i Anđelu zato što se vidi da ne rade ništa nasilno. Njihovu vezu podržavam i mislim da postoji neka emocija, a što se tiče Anđela i Anite stvarno mislim da je to sve usiljeno, zasnovano je na temeljima nekih stvari koje nisu čista emocija -rekao je Ivan.
Ne zanima me stvarno šta će buđola i trol da kažu, nama je predivno u ljubavi, oni su se tukli u prethodnim sezonama, a mi uživamo u ljubavi -rekla je Anita

Foto: TV Pink Printscreen

Kad su dobili poklone za mesečnicu bilo je puno ljudi oko njih, svi su se okomili oko poklona, mi smo pravili parodiju na poklone Anđele i Bojane kako bi im malo pružili podršku, ovo je stvarno bila šala -rekla je Jelena.
Pa i ti si se je*ala sa njih četvoro u prethodnoj sezoni, tako da sve to pada u vodu što pričaš, ja nemam problema ni sa kim. Zola te je iskoristio kako bi pravio Miljanu ljubomornom, tako da je meni to dno dna. I onda sad morališeš nešto ovde drugim učesnicima -rekao je Ivan.
Vređala si svoju majku, mene je bilo žao šta je ta žena slušala kod svoje kuće , nisi imala empatije ni prema njoj. Ti gaziš preko svih zbog svoje koristi, pričala si svašta o svojoj majci i o bivšem mužu, kako se loše ponaša prema svom detetu -odbrusila je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.